Albaraka Türk Yine En İyi İşverenler Listesine Girdi

Albaraka Türk Katılım Bankası, “Great Place to Work Enstitüsü” tarafından düzenlenen ve en iyi işverenlerin seçildiği Recognition programı kapsamında, “En İyi İşverenler” kategorisi içerisinde yer aldı. Banka bu yılda en iyi işveren kurumlardan biri olarak görüldü.

İki yıldır üst üste Türkiye’nin En İyi İşveren markalarından biri olarak görülen ve listeye girerek ödül alan banka, “İnsan Kıymetleri” aracılığıyla bu ödüle sahip oldu. Banka, alınan ödülün en büyük pay sahibi olarak çalışanlarına teşekkür ettir.

“Bu Ödülü İkinci Kez Alıyor Olmak Ayrı Bir Gurur”

Alınan ödül kapsamında açıklama yapan bankanın Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda görev alan Süleyman Çelik, “Türkiye’nin En İyi İşveren Markası” seçildikleri için çok mutlu olduklarını ifade etti. Çelik açıklamalarına şu cümleler ile devam etti:

“Bu ödülü ikinci kez alıyor olmak da ayrı bir gurur. Tabii bu başarının arkasındaki en önemli güç, sahip olduğumuz çalışma arkadaşlarımızdır. Albaraka Türk olarak ikinci kez elde etmiş olduğumuz bu başarıda ‘Dahası Var’ sloganı ile Albaraka Türk İnsan Kıymetleri birimi aracılığıyla sürdürdüğümüz ve sahip olduğumuz kurum kültürünün etkisi çok büyük. Aldığımız bu ödülü Albaraka çalışanlarına borçluyuz. Bu başarıda en büyük pay onlarındır.”