Emlak Katılım 12. Şubesiyle Büyümeye Devam Ediyor

Emlak Katılım Bankası sıradan bir bankadan farklı olarak, mevzi bir banka olarak anılıyor. Ülkeye çeşitli şekillerde zarar vermek, spekülasyon ve manipülasyonlar sayesinde faiz lobisine karşı kurulmuş olan bir bankadır. Yıllar önce açılan ancak sonradan faaliyetlerine son verilen bankanın yıllar sonra yeniden açılması ve faaliyetlerine devam etmesi son derece dikkat çekiyor.

Emlak Katılım Bankası 2019 yılında yeniden faaliyete geçmiş ve çok kısa süre içerisinde büyüme trendine uyum sağlayacağını açıklamıştı. 2020 yılının sonuna kadar bankanın çeşitli bölgelerde 40 farklı şubeye ulaşması hedefleniyor. 2020 yılının ilk şubesi henüz Şubat ayındayken açılmış oldu. 26 Şubat 2019 yılında faaliyet izni alarak yeniden faaliyete başlayan Emlak Katılım Bankası 2020 yılının ilk şubesini Konya’da açtı. Konya Büsan’da açılan banka şubesi ile birlikte sayı 12’ye kadar yükseldi.

Emlak Katılım Bankası’nın bir yıllık süreç içerisinde İstanbul’da 3, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep, Samsun, Adana, İzmit, Kayseri ve Konya’da da birer şubesinin bulunduğu açıklandı.