Albaraka Türk’ten Jet Hızında Finansman

Albaraka Türk'ten Jet Hızında Finansman
Albaraka Türk'ten Jet Hızında Finansman

Albaraka Türk araç, eğitim, konut ya da ihtiyaçlar için jet hızında finansman sağlıyor. Albaraka Türk’ün mobil bankacılığından, resmi internet sitesinden ya da SMS ile şubeye gitmeden kolaylıkla alınabilen kredi, Albaraka Türk müşterisi olmayanlarında kullanabileceği bir kredi olarak ön plana çıkıyor. Haftanın 7 günü ve 24 saat başvuru yapabilmeyi de mümkün kılan kredi 5 adımda sonuçlanıyor. Ardından sonuç SMS yolu ile başvuranın telefonuna gönderiliyor.

Başvurunun ön onay ile sonuçlanmasından sonra Albaraka Türk müşterileri hesaplarının bulunduğu şubeye giderek kredilerini alabilecekler. Henüz Albaraka Türk müşterisi olmayanlar ise başvuru esnasında seçmiş olduğu şubeye uğrayarak finansmanlarını kullanmaya başlayabilecekler. Konut kredisinde azami tutar 400.000, araçta 200.000 ve ihtiyaç kredisinde ise 60.000 TL olarak belirlenmiş olan kampanya kapsamında ön onay alan müşteriler bankanın ileteceği teklif mektubu ile şubeye uğramalıdır.

Geçerlilik Süresi 15 Gün!

Albaraka Türk Jet Finansman Kredisi kapsamında ön onay itibarı ile geçerlilik süresi 15 gün olarak belirlenmiştir. 15 gün içerisinde kullanılmayan limitler otomatik olarak iptal edilecektir. Mobil üzerinden başvuru yapmak isteyen kişilerin “Finansman İşlemleri” menüsünü seçtikten sonra diledikleri taşıt, konut ya da ihtiyaç kredisini belirlemeleri yeterli olacak. 4 adımdan oluşan işlem sonrasında sonuç başvuru kısa süre içerisinde yapana bildirilecek.

SMS ile başvuru yapmak isteyen kişiler ise aralarında birer boşluk bırakarak,

  • T.C. Kimlik Numarası
  • Aylık Net Gelir (3000)
  • Finansman Türü (Konut, Araç, Tüketici veya Eğitim)
  • Finansman Tutarı (15000)
  • Taksit Sayısı yazarak 4462’ye göndermeleri yeterli olacak.

Konut için vade 120, araç için 48, tüketici için 36, eğitim içinse 12 ay şeklinde yer alıyor. Detaylı bilgi için albaraka Türk resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.