Albaraka Türk’ten Üst Düzey Atamalar

Albaraka Türk, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Mehmet Fatih Yorulmaz atandı. M. Esad Doğanlı ise İletişim ve Marka Yönetiminden sorumlu Müdür Vekilliği yapacak.

Albaraka Türk Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, Mehmet Fatih Yorulmaz daha önce Genel Müdür Danışmanı olarak görev yapıyordu. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Altundağ ise Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

2011-2014 yıllarında Publicis Groupe bünyesinde Starcom MediaVest Group’ta Business Intelligence departmanında çalışan Doğanlı, 2015 yılında Albaraka Türk Bankası’nın Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nde göreve başladı. Sonrasında gelişim ve robotik süreç otomasyonu gibi bölümlerin yöneticiliğini de yaptı.

Mehmet Fatih Yorulmaz, 2005’de Cidde’deki İslam Kalkınma Bankası’na katılarak Afganistan, Pakistan ve Sudan gibi ülkelerde proje yöneticiliği görevinde yer aldı.  Daha sonra Türk Telekom’da Genel Müdür Danışmanı ve TTNET’de Pazarlama, Satış ve İş Geliştirmeden sorumlu Kıdemli Direktör  olarak kariyerine devam etti. 2014  yılında ise İslam Kalkınma Bankası’nın, ICD’de kredi tahsis biriminde Orta Asya ve Türkiye’den sorumlu yönetici olarak çalıştı. Ayrıca Yorulmaz, 2016 yılında Compare Europe Group’un Ülke Yöneticisi olarak Türkiye’de ofis kurdu.

2017 yılında ise Albaraka Türk’e Genel Müdür Danışmanı olarak alındı. Ürün Yönetimi Müdürlüğü, İletişim ve Marka Yönetimi Müdürlüğü ve Fiyatlama Strateji ve Yönetişim Servisi birimlerinden sorumlu Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmeye devam ediyor.