American Express Kullanıcılarına Müjde!

American Express öneri ile kredi puanınızı iyileştirmeye yönelik bir sistem geliştirdi. Tamamen ücretsiz olan bu sistemi kartınız olmasa da kullanacabileceksiniz.

American Express kredi puanlarını güncelledi. Kredi puanlarını iyileştirmek amacıyla yeni puan hedefleri oluşturdu. Bu finansal sağlık aracı kullanıcıların puanlarını belirlemede yardımcı oluyor ve kişiye özel önerilerde bulunuyor.

Bu program daha önce benzer puanlı kişi örnekleri ile kendi profilinizi karşılaştırarak önerilerde bulunuyor. American Express kartına sahip olan ya da olmayan herkes kullanabilir. Bu yol gösterici program sayesinde kişiler finansal olarak nasıl bir durumda olduğunu anlayabilecek.

Sistem Nasıl Çalışıyor?

Öncelikle kişisel bilgilerinizi girerek kaydolmanız gerekiyor. Eğer amex kart sahibi iseniz kart hesabınız üzerinden giriş yapabiliyorsunuz. Kredi puanınız etkilenmeden sorgulama yapabiliyorsunuz.

Kayıt işlemleri sonrasında ise istediğiniz kredi puanını belirleyemeniz gerekiyor. Kredi puan aralığı ise 300 ile 850 puan arasındadır. Siz puanınızı hedefledikten sonra sistem kredi ve ödeme geçmişinizi analiz eder.

Bilgi analizi sonrasında ise diğer benzer kredi puanlarına sahip olan profillerin nasıl iyileştirdiğini çözümler ve öneri oluşturur. Hedefinize ulaşmanız adına belirli bir zaman dilimi de öneriler arasında yer almaktadır. Kullanıcılar istedikleri zaman giriş yaparak durumlarını kontrol edebilirler.