Şekerbank ve Petrol Ofisi’nden Çiftçilere Özel Kampanya!

Şekerbank ve Petrol Ofisi’nden Çiftçilere Özel Kampanya!
Şekerbank ve Petrol Ofisi’nden Çiftçilere Özel Kampanya!

Şekerbank ve Petrol Ofisi tarafından bir iş birliği daha gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, anlaşmalı olan Petrol Ofisi istasyonlarından çiftçiler, ödemelerini Şekerbank tarafından özel olarak hazırlanan “Hasat Kart” aracılığı ile yapabilecekler.

Yapılan iş birliği doğrultusunda Şekerbank müşterisi olan çiftçiler, Hasat Kart aracılığıyla gerçekleştirecekleri mazot ödemelerinde kolaylık yaşayacak. Ek olarak mazot alımlarında 5 aya kadar varan vade seçeneklerinden de yararlanabilecekler.

Şekerbank Kesintisiz Destek Sunuyor

Tarımsal üretime ve çiftçilere verdiği desteği bir kez daha hatırlatan Şekerbank, çiftçilerin mazot alımlarında da kolaylık yaşamasını sağlayan bir paket hazırladı. Hazırlanan paket kapsamında, Petrol Ofisi’nden yapılacak mazot alımlarında çiftçilerin 5 aya kadar varan vade seçeneklerinden ve yüzde sıfır faizden yararlanmasını sağlıyor.

Hasat Kart ile yapılan tüm Petrol Ofisi mazot ödemelerinde, çiftçiler ödemelerini öteleyebiliyor. Bu sayede üretime rahatlıkla devam edilebiliyor. Hasat zamanı gerçekleşecek olan ödemeler sayesinde çiftçiler de rahat bir nefes alabiliyor.

Yüzde 0 Faiz İmkanı!

Hasat Kart aracılığıyla yapılan ödemelerde yüzde 0 faiz imkanının sunulması, çiftçilerin tam anlamıyla desteklenmesini sağlıyor. Üretici kesimde yer alan çiftçiler, Hasat Kart ile ödemelerini hasat zamanında gerçekleştirebiliyor. Ek olarak yine Hasat Kart ile anlaşmalı olan tedarikçilerden mazot, tohum, gübre, yem, zirai ilaç ve fide gibi ihtiyaçlarını da karşılayabiliyor. Bu ihtiyaçların ödemeleri de hasat zamanına kadar ertelenebiliyor.

Haftanın her günü 24 saat boyunca Şekerbank ATM’leri ve diğer ATM’ler aracılığıyla nakit para çekilebiliyor, kredi kartı ödemesi yapılabiliyor. Hasat Kart PTT şubelerinde ve ATM’lerinde de kullanılabiliyor.