Apple Akbank İle İş Birliğine Gitti

Akbank yapmış olduğu dijital yatırımlarla birlikte Euromoney tarafından değerlendirmeye alınmış ve Dünyanın En İyi Dijital Bankası seçilmişti. Son günlerde teknoloji devi olan Apple ile Akbank arasında bir stratejik iş planı gerçekleştirilmiş ve ortaklığa gidilmesine karar verilmişti.

Akbank ile ABD merkezli teknoloji devi olan Apple arasında yürütülen yeni iş birliği çerçevesinde, Akbank mobil üzerinden bir kredi sistemi başlatılacak. Sıfır faizli kredilendirme olanağı ile birlikte telefona ulaşım müşteriler için de son derece kolay hale gelecek.

Akbank Strateji tarafından konu hakkında bir değerlendirme yapıldı. Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında ‘Müşteri deneyimi ve tasarımı konusunda her zaman olduğu gibi bundan sonraki dönemde de Apple ile işbirliğimizi sürdürmeye ve hatta devam ettirmeye yönelik çalışmalar yapacağız’ dedi.

Akbank ile Apple arasında gerçekleştirilen işbirliği kapsamında 3 bin 500 lira üzerindeki Iphone modelleri için sıfır faizli olmak üzere 6 ay taksitle satın almak mümkün hale gelecek. Böylece Akbank müşterilerine uygun ve avantajlı fırsatlar sunmaya devam edecek. Akbank müşterileri de son model Iphone modellerini uygun ödeme koşulları ile almaya devam edecek. Ayrıca eski telefon modellerini de iade etme şansı sunuluyor. TROY mağazalarına giderek, eski telefonlar belirli bir ücret karşılığında alınıyor ve yeni telefonun tutarından düşüş yapılıyor.