Banco Bradesco Müşterileri Şikayetçi

Banco Bradesco S.A., Brezilya’nın en büyük bankacılık ve finansal hizmetler şirketlerinden biridir. Banco Bradesco, Banco Itaú ve Unibanco ile 2009’da birleşti.Birleşmeye kadar Brezilya’nın en büyük özel bankası unvanını taşıyordu. Şimdi ise müşteri memnuniyetsizliği yaşıyor. Banka, korona virüs salgını nedeniyle çalışan sayısını azalttı. Bu durum, Feira de Santana’nın hemen hemen tüm şubelerinde hizmetinde zayıflamalara yol açtı.

Rua Conselheiro Franco’nun Banco Bradesco şubesinde bekleme süresiyle ilgili çok sayıda şikayet ortaya çıktı. İşlem yapmak için Rua Conselheiro Franco’nun Banco Bradesco şubesine gelen bir taksi şoförü, ikinci kez geldiğini ve hala sorununun çözülmediğini dile getirdi. İki saattir beklediğini ve çözüm olmadığını belirtti. Kartında yaşadığı sorun nedeniyle, alışveriş yapamadığını ve sorunun kesinlikle çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Bir başka müşteri ise kartının şifresi ile ilgili sorun yaşadığını ve erken gelmesine rağmen beklediğini belirtti. 62 yaşındaki müşteri bir öncelik de göremediği için şikayetçi oldu.