Brandon Hall’den Kuveyt Türk Bankacılık Okulu’na 10 Ödül!

Kuveyt Türk’ün 2017 yılında başlattığı Kuveyt Türk Bankacılık Okulu, başarılarını ispatladı. En prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall Group’dan 10 ödül kazandı. Brandon Hall Group’un düzenlediği Excellence Awards’ta 4 tanesi altın olmak üzere 10 ödül aldı.

Kuveyt Türk yaptığı açıklamada, verimliliğin dışında çalışan gelişimine de önem verdiklerini belirtti. Kuveyt Türk Bankacılık Okulu’nda çalışanlara yönelik gerçekleştirilen eğitim, korona virüs salgını nedeniyle ara vermedi. Bankacılık okulu dijital platformlar aracılığıyla eğitimlere devam etti. Kuveyt Türk Bankacılık Okulu’nun verdiği eğitim sadece çalışanlarının gelişimini amaçlamayıp, öğrenme deneyimi de sunuyor.

Banka her zaman “önce çalışan” anlayışı ile hareket ettiklerini dile getirdi. Kuveyt Türk İnsan Kaynakları, Strateji ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Aslan Demir, “Bilimin ve teknolojinin sağladığı tüm imkânları değerlendirerek çalışanlarımızı eğitim, gelişim ve kariyer noktasında yoğun şekilde destekliyoruz” dedi. Demir, ödül ile ilgili, ödüle layık görülmenin memnuniyet veren bir gelişme olduğunu belirtti. 4’ü altın olan bu ödüllere sahip olmanın verdiği gurur ile Kuveyt Türk Bankacılık Okulu’nun, çalışanlarına en iyi öğrenme deneyimi yaşatan bir platform olmaya devam edeceğini de belirtti.

Kuveyt Türk Bankacılık Okulu’nda tüm programlar karma öğrenme deneyimi üzerine gerçekleştiriliyor. Ayrıca bu kapsamda sanal sınıf yöntemi ile sınıf eğitimleri veriliyor. Bir taraftanda “Kuveyt Türk Bankacılık Okulu Dijital Öğrenme Platformu” aracılığıyla eğitimler destekleniyor. Bu materyaller, okuma, dinleme, izleme ve uygulama eğitimini kapsıyor.