Yapı Kredi Portföy Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi!

Yapı Kredi Portföy, 2020 yılı için Global Brands dergisi tarafından “Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi” seçildi.

Yapı Kredi Portföy’den yapılan açıklamada Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü olan Müge Peker’in görüşlerine yer verildi. Peker, sektörün öncü şirketlerinden biri olduklarını ve Yapı Kredi Portföy’ün her geçen gün artan müşteri memnuniyetine sahip olduklarını belirtti. Ayrıca her sene ulusal ve uluslararası alanda da daha fazla takdir gördüklerinin altını çizdi.

Peker, Yapı Kredi Portföy’ün en büyük hedefinin müşterilerinin, yüksek güven ile yatırımlarını emanet edebilecekleri bir portföy yönetim hizmeti sunmak olduğunu belirtti.

Müge Peker, “Her sene artan müşteri memnuniyeti ile hedefimize ulaştığımızı görmek bizleri çok memnun ediyor. Kurumsal ve bireysel müşterilere yönelik kurulmuş 35 yatırım ve serbest fon var. 26 emeklilik fonu ve kişiye özel yatırım modellerinden oluşan iş hacmimiz ile yaklaşık 39 milyar TL’lik varlığı yönetiyoruz.” dedi.

“Kurumsal ve bireysel müşterilere yönelik kurulmuş 35 yatırım ve serbest fon, 26 emeklilik fonu ve kişiye özel yatırım modellerinden oluşan iş hacmimiz ile yaklaşık 39 milyar TL’lik varlığı yönetiyoruz.” diye de ekledi. 

Global Brands tarafından tüm süreçlerinin titizlikle değerlendirildiğine belirten Peker, marka yönetimi, inovasyon, kalite ve portföy yönetim süreçlerinin getiriler ve müşteri hizmetleri alanlarında gerçekleştiğini belirtti. Ve üstün başarılarının sonucunda ödül aldıklarını iletti. Tüm bu maddelerde yüksek performans sergilemelerinin önemini vurguladı. Ayrıca müşterilerin Yapı Kredi Portföy’e güvenmeleri sayesinde olduğunu belirtti. Ödülün ise daha fazlasını başarmak adına motivasyon sağladığını belirtti.