CardFinans Tarımkart Sahiplerine Ayrıcalıklar Sunuyor!

QNB Finansbank tarafından CardFinans ile yapılan alışverişlerde, TarımKart sahibi olan çiftçilerin yararlanmaları için çeşitli avantajlar sunuluyor. Son dönemlerde çiftçilerin sorunlarına yönelik özel çalışmalar gerçekleştiren banka bu sefer çiftçilerin hayatlarını kolaylaştırmak için yeni bir işbirliği gerçekleştirdiğini duyurdu. Petrol Ofisi ile yapılan ortak bir çalışma sonrasında anlaşmalı kurumların sayısının giderek arttığı da gözlerden kaçmadı.

QNB Finansbank ile Petrol Ofisi arasında gerçekleştirilen iş birliğinin sınırlarının giderek arttığı belirlendi. Bu noktada CardFinans kullanan ve aynı zamanda TarımKart sahibi olan çiftçilerin yapmış oldukları çalışmaların kapsamının genişlediği belirlendi. 6 Ocak 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere çiftçiler gerekli şartları karşılamaları halinde tüm Petrol Ofisi istasyonları üzerinden 6 ay faizsiz olmak üzere pek çok avantajından yararlanma imkanı bulabilecekler.

Çiftçiler İçin 6 Aylık Faizsiz Dönem Başlıyor

QNB Finansbank tarafından ilk olarak TarımKart hizmeti 2018 yılının son aylarında hizmete sunulmuştu. Bu noktada kartın asıl amacının çiftçilerin tarımsal ihtiyaçlarını sorunsuz şekilde karşılamalarına yönelik olduğu belirlendi. Yapılan yeni işbirliği ile birlikte bundan sonra yapacakları alışverişlerden 6 aya kadar faizsiz dönem avantajından faydalanabilecekler. Ödemelerini ise daha fazla zorluk yaşamamak adına hasat tarihine kadar erteleyebilecekler. Bu sayede maddi açıdan yaşanabilecek sorunlar da ortadan kaldırılacak. CardFinans TarımKart sahibi olan vatandaşlar bankamatikler üzerinden 2 yıllık vadelerle birlikte kredi kullanma imkanına da sahip olacaklar.