KOBİ ve İşletmeler İçin ‘CEPTETEB İŞTE’ Uygulaması!

TEB bir süre önce CEPTETEB Mobil uygulamasının tanıtımını yapmıştı. Bunun üzerine ilgi gören uygulamanın KOBİ ve İşletmeler içinde uyarlamasının yapılmasına karar verildi. Bu noktada KOBİ, kurumsa ve işletme müşterileri için yeni bir sistem geliştirildi. ‘CEPTETEB İŞTE’ uygulamasının tanıtımı yapıldı.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında ‘2015 yılında ilk olarak CEPTETEB uygulamasını hayata geçirmiştik. Uygulamanın 4. Yılında müşteri sayısının 900 binden fazla olduğunu gördük. İlgini yoğun olmasından dolayı mobil bankacılık kanalını kullanan müşteri sayısının ise 1.5 milyondan fazla olması dikkat çekti’ dedi.

TEB Kobi Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz ise konu hakkında yaptığı değerlendirmelerde ‘Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak harekete geçtik. Bu noktada CEPTETEB İŞTE uygulaması ile birlikte sadece KOBİ’lerin değil aynı zamanda ticari firma ve işletmelerin ihtiyaçlarının da yönetilmesi için bir adımda bulunduk. Dijitalleşme sürecini bu noktada başlattık’ dedi.

Mobil bankacılık kullanımının, teknolojinin gelişimi ile birlikte artması üzerine yapılan değişikliklerin ve hayata geçirilen uygulamaların lüksten daha çok zorunluluk haline geldiği de belirtildi. Artık bireysel müşteriler kadar ticari işletmeler de işleri daha etkili şekilde kontrol edebilmek adına mobil bankacılık hizmetlerini kullanmayı tercih ediyorlar.  Uygulamanın tanıtımının yapılmasının hemen ardından uygulamaya olan ilginin son derece yoğun olduğu belirlendi.