Chesapeake Bank Q2 Dijital Bankacılık Platformunu Seçti

Orta ve Doğu Virginia’da hizmet veren topluluk bankası Chesapeake Bank ile bankacılık ve borç verenler için dijital dönüşüm çözümleri sağlayan Q2 Holdings arasında anlaşma yapıldı. Banka, ticari müşterileri için finansal deneyimlerini arttırmak ve iyileştirmek adına Q2’nin “Sınıfın En İyisi” olarak görülen ticari bankacılık teknolojisine geçiş yaptı.

Bankanın Bilişim Kurulu Başkanı D.J. Seeterlin konuya yönelik olarak şu açıklamayı gerçekleştirdi:

“Müşterilerimiz, bankacılık çözümlerinde Amazon, Netflix ve Google ile aynı türde dijital deneyim bekliyor. Eksiksiz, mobil uyumlu, kullanımı kolay bir dijital bankacılık deneyimi sağlamak bizim için önemli bir adım. Q2, uygulama süreci boyunca bir ekip olarak çalıştı ve başarımızda gerçek bir ortak haline geldi – yaklaşımlarının stratejimizle uyumlu olmasını sağlamak için yukarıda ve öteye giderken, müşterilerimizin beklentilerini aşmak için bizimle işbirliği yaparken. Hesap sahiplerimizin sürekli ve gelişen ihtiyaçlarına uyum sağlayacak altyapıya ve süreçlere sahip olduğumuzu biliyoruz.”

“Tam da Ortak Olmayı Düşündüğümüz Bir Banka”

Q2 Pazarlama ve Strateji Direktörü Will Furrer ise açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Chesapeake Bank, dünya yeni, dijital öncelikli bir ‘normal’ tasarlarken, tam da ortak olmayı düşündüğümüz türden bir banka. Olumlu topluluk etkisine odaklanıyorlar, müşterilerini derinlemesine anlamaya ve onlara hizmet etmek için dijital yeniliğe yatırım yapmayı kullanmaya kararlılar. Zamanında, bütçe dahilinde bir uygulamayı ortaklaşa yürüttük ve Chesapeake Bank markası için yetenekli ekipleriyle gelecek yıllar boyunca gelecekteki dijital dönüşüm projelerinde farklılaşmayı daha da ileriye taşımayı dört gözle bekliyoruz.”