Community State Bank Kenosha Şubesini Açtı

Union Grove merkezli olan Community State Bank yeni şubesini Kenosha’da açtı. Burada hizmet verecek olan bankacılık ekibinin üyelerinin isimleri ise şu şekilde yer aldı: Kenosha Market Başkanı Robert Pieroni, Kenosha Perakende Müdürü Mandi Maas, Başkan Yardımcısı-Nakit Yönetimi Başkan Yardımcısı Laura Burnett Shoemaker ve Universal Banker Kevin Jorgensen.

465 milyon dolarlık topluluk bankası olan bankanın yeni şubesi ile ilgili olarak Market Başkanı Robert Pieroni, “Ekibimiz Kenosha topluluğuna kapılarımızı açmaktan heyecan duyuyor. Son birkaç ay, yerel işletme sahipleriyle güven ve hatta daha güçlü ilişkiler kurmamızı sağladı. Olmamız gereken yerde olduğumuzu biliyoruz ve zamanlama daha mükemmel olamazdı.” dedi.

Pieroni açıklamasında geçen iki yıl da dahil olmak üzere bankacılık tecrübelerinin arttığını ifade etti. Açıklamasına şu sözler ile devam etti:

“Burada olmaktan ve Kenosha topluluğuna hizmetlerimizi sunmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Bankacılık geçmişim Kenosha’da, topluluk bankalarıyla ve kurumsal bankalarla. Yeni ofisimizi açmak sadece Kenosha müşterileri için değil, Kenosha topluluğu için de çok büyük.”

Community State Bank Burada Ticarete Odaklanacak

Bankanın Kenosha şubesinde ticarete odaklanacaklarını ifade eden Pieroni ve ekibi; iş geliştirme, ticari krediler, ticari bankacılık, tüketici kredileri, mevduat büyümesi ve ipotek kredileri gibi ticari ve tüketici ilişkilerini geliştirmeye odaklanacaklarını belirtti.

Community State Bank Market Müdürü açıklamasını şu şekilde tamamladı:

“Kenosha şubemiz, bölgedeki birkaç gerçek topluluk bankasından biri olduğumuz için benzersizdir. Yerel olarak hizmet veren bir topluluk bankasıyla bankacılık yaparken yerel işletme sahipleri ve kuruluşlar için çok fazla fayda var ve bunu topluluğumuzla paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

En büyük avantajlardan biri, müşterilerimizle oturmak için zaman ayırmamızdır – sadece bir sayı değil, gerçek bir müşteri ve bunun en büyük parçalarından biri de tüm kararlarımız yerel. Biz genel merkezi Union Grove’da bulunan Wisconsin eyaletiyiz ve tüm kararlarımız yereldir. Devlet dışına, hatta eyalet içinde Madison, Milwaukee’ye veya başka bir yere gitmiyoruz. Kararlarımız burada – yerel. ”