HSBC Bank Singapur’daki Şubelerini Yeniden Açıyor

HSBC Bank Singapur’daki şubelerini aşamalı bir şekilde yeniden açmaya hazırlanıyor. Banka geçtiğimiz 2 Haziran’da Hillview ve Holland Village şubelerinin yeniden açılmaya başlamasını istemişti. Burada şube içi faaliyetlerinin yeniden başlamasını kabul etmişti.

Alınan karar ile birlikte bankanın 8 adet şubesi yeniden faaliyete geçti. Bu şubeler; Hillview, Holland, Claymore, Jurong, Marine Parade, Orchard Dhoby Ghaut, Raffles Place ve Serangtoon olarak yer aldı. Raffles Place şubesi haricinde faaliyet gösteren tüm şubeler HSBC Kurumsal Bankacılık müşterilerine hizmet vermeye devam edeceğini bildirdi.

Aynı zamanda şubeler haricindeki banka dışı kanallar aracılığıyla da müşterilere yönelik mali danışmanlık ve varlık yönetimi hizmetlerinin de verileceği ifade edildi. Banka dışı kanallar aracılığıyla işlemlerini yapamayan müşterilerin HSBC Bank şubelerini ziyaret edebileceği dile getirildi.

HSBC Bank Bazı Şubelerini Açmamakta Israrcı

HSBC Bank bazı şubelerini ise açmamakta ısrarcı davrandı. Bu şubeler ise; Alexandra, Collyer Rıhtımı, Suntec City, Tampines, Jade Center, Jewel ve Jade Center Claymore olarak yer aldı.

Basına yönelik olarak yapılan açıklamada, müşterilerin dijital ve internet kanalları aracılığıyla bankacılık ve yatırım ihtiyaçlarını karşılamasını öncelik olarak bulundurmaları istendi. Kapalı şubeler dahil olmak üzere tüm ATM’lerden müşterilerin istedikleri bankacılık hizmetlerine ulaşabilecekleri ifade edildi.