Denizbank Birikim Hesabı ile Yüzde 16,5 Faiz İmkanı

Denizbank Birikim Hesabı ile Yüzde 16,5 Faiz İmkanı
Denizbank Birikim Hesabı ile Yüzde 16,5 Faiz İmkanı

Denizbank, birikimleri ile kazanmak isteyenlere yüzde 16,5 faiz oranları ile yeni yıl hediyesi veriyor. Hoş geldin faizi kapsamında son başvuru tarihi 31 Aralık 2020 olarak bildirildi. Faiz oranlarından 16,5 olarak yararlanmak isteyenlerin 5.000 TL ve üzeri olan TL cinsinden birikimleri olmaları yeterli. Hem Denizbank müşterileri hem de henüz müşteri olmayanlar için uygulanan oranlarda vade gün sayısı 32-181, 182-365 ve 366-400 gün olarak belirlenmiş bulunuyor.

Kampanya alt limit olarak 5.000 TL ile üst limit olarak 2.000.000 TL ve vade gün sayısına göre stopaj oranları ise yüzde 5, yüzde 3 ve yüzde 0 olarak bildirildi. Denizbank’ın halihazırda müşterileri, Mobil Deniz üzerinden ya da İnternet Bankacılığından giriş yapabiliyor. Henüz Mobil Deniz ya da İnternet Bankacılığı kullanmayanlar T.C. Kimlik Numaraları, Banka Kartı Numarası ya da Kredi Kartı Numarası ile anında kullanıcı adı ve parola oluşturulabiliyor.

Denizbank Müşterisi Olmayanlar da Yararlanabilecek!

Denizbank müşterisi olmayanlar ise en yakın Denizbank Şubesi’ne giderek vadeli bir mevduat hesabı açtırarak kampanyadan faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında yeni müşteriler de minimum 5.000 TL ve maksimum 2.000.000 TL kullanım sağlayabiliyor. Kampanyadan faydalanabilmek için Denizbank’ta son bir ay boyunca açık olan TL/USD/EUR ya da Altın vadeli mevduat hesap bulunmamsı gerekiyor. Ayrıca bu kampanyadan son 6 ay içerisinde faydalanmış olan müşteriler tekrar faydalanamıyor.

Denizbank’ın halihazırda müşterisi olanlar yalnızca Denizbank’ın İnternet Bankacılığından ya da Mobil Deniz üzerinden faydalanabilirler. Kampanya hakkında daha detaylı bilgi için Denizbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.