Denizbank Deneyimli Dijital Pazarlama Uzmanı Alımı Yapacak!

Denizbank Deneyimli Dijital Pazarlama Uzmanı Alımı Yapacak!
Denizbank Deneyimli Dijital Pazarlama Uzmanı Alımı Yapacak!

Denizbank tarafından yayımlanan iş ilanına göre banka, “Dijital Pazarlama Uzmanı” aradığını duyurdu. Alım yapılacak olan personellerin en az 2 yıl süreli iş deneyimine sahip olmasının beklendiği ifade edildi. Tam zamanlı olarak istihdam edilecek olan adayların İstanbul ilinde Avrupa ve Asya kıtasındaki şubelerde görevlendirileceği de duyuruda belirtildi.

Banka personel alımı gerçekleştireceği olan adayların başvuru yaparken dikkat etmesi gereken noktalara da değindi. Özellikle personellerin İstanbul ilinde ikamet etmesi ya da başvurunun olumlu sonuçlanması durumunda ikamet edebilecek düzeyde olmasının istendiği dile getirildi.

Dijital Pazarlama Uzmanı Ne İş Yapar?

Banka içerisinde görevli olan Dijital Pazarlama Uzmanı, sorumlu olduğu ürün ve uygulamalara ait hedeflerin gerçekleştirilmesinde aktif bir şekilde rol oynayan kişidir. Pazarlama biriminde görev alır ve bankanın pazarlama faaliyetlerini dijital ortama taşımak, bu faaliyetlerin tam ve doğru bir şekilde yürütülmesini sağlamakla sorumludur.

Bu kapsamda Dijital Pazarlama Uzmanı olarak gerekli raporlamaları yapmak, ürün ve hizmetlerin analizlerini gerçekleştirmek, Dijital Pazarlama faaliyetlerini takip etmek, bu alandaki projelerden sorumlu olmak, Dijital Pazarlama maliyetlerini yönetmek ve kurumun hedeflerine uygun bütçeleme yapmakla görevlidir.

Denizbank Dijital Pazarlama Uzmanı Başvuru Şartları

Denizbank tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Uzmanı için başvuru şartları aşağıdaki gibi yer almaktadır:

  • Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun olmak ya da doktora/yüksek lisans mezunu veya öğrencisi olmak
  • Performans pazarlaması ile ilgili olarak en az 2 yıl süreli iş deneyimine sahip olmak
  • Google Analytics, GTMi Frirebase ve Adjust gibi dijital analitik araçlarını ileri düzeyde kullanabilmek
  • İleri seviyede Excel ve Microsoft Office programlarına hakim olmak
  • İleri seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olmak
  • Analitik düşünme becerisine sahip olmak
  • Yenilikçi ve gelişime açık olmak
  • Öğrenmeyi sevmek ve kendini mesleki ve kişisel olarak geliştirmeye istekli olmak

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Denizbank tarafından yayımlanan banka iş ilanı için başvuru yapacak olan adayların özgeçmişlerine ön yazı eklemesi ve son 6 ay içerisinde çekilmiş olan fotoğraflarının bulunması gerekmektedir. Banka özellikle en az 2 yıl deneyimli olan adayların başvuru yapmasını istemektedir. Yukarıda yer alan başvuru şartlarına uygun olan adaylar için son başvuru tarihi 9 Ocak 2021 olarak belirlenmiştir. Başvuruların tamamı aşağıdaki link aracılığıyla toplanmaktadır. Şube veya Genel Müdürlük aracılığıyla yapılmak istenen başvurular kabul edilmemektedir.

https://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-dijital-pazarlama-uzmani-2616291