Yapı Kredi Nakit Yönetiminde Altıncı Kez Sektör Lideri Seçildi

Yapı Kredi Nakit Yönetiminde Altıncı Kez Sektör Lideri Seçildi
Yapı Kredi Nakit Yönetiminde Altıncı Kez Sektör Lideri Seçildi

Euromoney tarafından düzenlenen “Nakit Yönetimi” araştırmasında, Yapı Kredi Bankası altıncı kez “Sektör Lideri” seçildi. Her yıl düzenlenen araştırmada banka, üst üste altıncı kez bu ödülün sahibi oldu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Adalı, nakit yönetimi alanındaki çalışmaları ile böylesine önemli bir ödüle sahip olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Adalı, “Yapı Kredi olarak nakit yönetimi alanında öncü ve yaratıcı çözümlerimizle müşterilerimizin hayatındaki sınırları kaldırarak uzun yıllardır yüksek müşteri memnuniyeti yaratıyoruz.” dedi.

6 Yıldır Aralıksız Sektör Lideri

Euromoney tarafından düzenlenen Nakit Yönetimi Araştırması, katılımcı sayısı açısından en kapsamlı anketlerden biri olarak yer alıyor. Pek çok finans kurum ve kuruluşunun yer aldığı ankette, Yapı Kredi Bankası 6 yıldır aralıksız olarak  “Nakit Yönetimi Alanında Türkiye’nin Sektör Lideri” seçildi.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Adalı, almış oldukları ödülle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Yapı Kredi olarak nakit yönetimi alanında öncü ve yaratıcı çözümlerimizle müşterilerimizin hayatındaki sınırları kaldırarak uzun yıllardır yüksek müşteri memnuniyeti yaratıyoruz. Katılımcı sayısı açısından en geniş kapsamlı anketlerden biri olan bu araştırmada aralıksız 6 yıldır “Nakit Yönetimi Alanında Türkiye’nin Sektör Lideri” seçilmenin gururunu yaşıyoruz. Böylesine önemli ve prestijli bir araştırmada lider olarak gösterilmek daha fazlasını gerçekleştirmek adına bizlere güç veriyor. Yapı Kredi olarak ülke ekonomisine can veren farklı ölçeklerdeki tüm firmaların ihtiyaç duydukları her alanda daima yanlarında olmaya ve hayatın koyduğu sınırları kaldırmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”