Denizbank Kredi Ödemelerine 3 Ay Erteleme İmkanı Verdi!

Koronavirüs salgınının etkilerinin büyümesi ile birlikte ülkemizde pek çok işletmenin, kurum, kuruluş ve vatandaşın finansal sorunlar ile karşı karşıya kalacağını gören bankalar, müşterilerine destek olmak amacıyla kredi ödemelerine değişiklik getirdi.

Bu bankalardan biri de Denizbank oldu. Denizbank, koronavirüs salgını nedeniyle finansal sorun yaşayan müşterilerinin 30 Nisan’a kadar anapara, faiz ve taksit ödemelerini 3 ay erteleyeceğini duyurdu.

Bireysel ve Ticari Müşteriler Dikkat!

Yapılan değişimle ilgili olarak banka, kısa vadeli finansal sorunların ortaya çıkabileceği dile getirdi. Bu yönde bazı ekonomik tedbirler alınmasının yanı sıra Denizbank “tam destek” sağlayarak müşterilerinin arkasında duracağını ifade etti.

Banka tarafından konuya ilişkin yapılacak değişim şu şekilde açıklandı:

“Bireysel ve ticari müşterilerimizden talep edenlerin 30 Nisan’a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemeleri mevcut koşullarla 30 Haziran’a kadar ötelenebilecektir. Mobil, İnternet Şube, ATM, fastPay ve İletişim Merkezi üzerinden yapılacak EFT ve havale işlemleri aksi belirtilene kadar ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

ATM’lerimizden kart veya QR Kod ile günlük para çekme limiti ücretsiz 5 bin TL’ye kadar yükseltilmiştir. Müşterilerimizin sağlığı için şubelerde yüz yüze hizmet verdiğimiz mesai saatleri 12.00-17.00 olarak düzenlemiştir.”

Banka yaptığı açıklama ile birlikte hem yeni çalışma mesailerini açıklamış hem de kredi ödemeleri hakkındaki vatandaşların aklındaki soru işaretlerini yanıtlamış oldu.