Yapı Kredi’den Emeklilere Promosyon!

Tüm bankalar tarafından emekli promosyonuna Yapı Kredi Bankası da katıldı. Hazırlamış olduğu yeni kampanya ile birlikte banka emekli maaşlarını 3 yıl boyunca maaşını Yapı Kredi’den alma sözü veren emekli müşterilerine bin liraya kadar varan nakit promosyon vereceğini duyurdu.

Emekli maaşları üzerinden promosyon almak isteyen müşteriler 31 Mart 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekiyor. Yapı Kredi müşterisi olan kişilerin de yine bu tarihe kadar başvurularını yapmaları şart.

İletişim Kanallarını Kullanabilirler

Emekli maaşları üzerinden bin TL’ye varan nakit promosyondan faydalanmak isteyen vatandaşlar, şubeler haricinde Yapı Kredi Bankası’nın mobil bankacılık uygulamasını, internet bankacılığını, ATM’leri ya da Müşteri İletişim Merkezi üzerinden iletişim kurarak işlemlerini yapabilirler.

Bir tek nakit promosyon konusunda destek olmayan banka emekli müşterilerine özel sunmuş olduğu “Emeklilik Paketi” ile Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve ATM’lerden yapacakları havale ve EFT işlemlerinde herhangi bir ücret ödemeyecekler.

Emekliye Özel Faiz Oranları

Tüm bunlara ek olarak, ücretsiz bir şekilde düzenli ödeme talimatı verirse, TL birikimleri için oluşturacakları vadeli ya da birikim hesaplarında 6 ay boyunca “Hoş geldin Faizi” üzerinden yararlanabilecekler. Bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekli müşteriler ise kendilerine özel sunulacak faiz indirimleri ile bankadan tam anlamıyla destek alabilecekler.

Banka, emekli müşterilerine özel sunmuş olduğu “Medline Acil Sağlık Hizmeti” üyeliğiyle de emekli müşterilerine özel, doktorlu kara ambulansı ve telefonda tıbbi danışmanlık hizmetlerine de devam ediyor. Bankaya 31 Mart 2020 tarihine kadar başvuru yapan tüm emekli vatandaşlar bu hizmetten 1 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde yararlanabilecekler.