Denizbank Türk Milli Takımına Sponsor Olduğunu Açıkladı

Denizbank, spora verdiği desteklerle dikkat çekerken, sporun tabana yayılması ve geniş kitlelere ulaşması için gerçekleştirdiği yeni finansal çalışmasını açıkladı. Denizbank ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yeni bir anlaşma imzalandı. 3 yıllık iş birliğini kapsayan anlaşma kapsamında Denizbank, tüm erkek Milli Futbol Takımlarının ana sponsoru olduğunu açıkladı.

İmza töreni DenizKule’de düzenlendi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir konu hakkında değerlendirmeler bulundu. Açıklamalarında ‘Türk futbolu için önemli yatırımlarda bulunan Denizbank’a bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Denizbank ile çıktığımız bu yolculuktan son derece umutluyuz. Yapılan anlaşma sonrasında, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde gücümüzü ikiye katladık’ dedi.

Anlaşma öncesinde Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ‘2014 yılından bu yana Milli Takı banka sponsorluğunu ilk kez üstlenen banka olduk. Bundan dolayı son derece mutluyuz ve gururluyuz. Ülke ekonomisini desteklerken sportif faaliyetlerden geri kalmak istemiyoruz’ dedi. Anlaşmanın 3 yıl boyunca devam etmesi bekleniyor. 23 yıldır çeşitli şekillerde spora olan desteğini sürdüren Denizbank, gerçekleştirilen çalışma sonrasında verdiği destekleri bir üst seviyeye taşımayı başardı.