Denizbank ve Gastronomi Turizmi Derneği İş Birliği Yaptı

Denizbank ve Gastronomi Turizmi Derneği İş Birliği Yaptı
Denizbank ve Gastronomi Turizmi Derneği İş Birliği Yaptı
Denizbank gastronomi işletmeleri için avantajlı bir kampanya imkanı sundu. Denizbank’ın sunduğu avantaj sayesinde gıda sektöründe hareketlilik bekleniyor. Denizbank’ın yeni Gastronomi Kredisi sayesinde işletmeler 36 ay vadeli ve yüzde 1.36’lık oranlarla 100 bin liraya kadar kredi alabilecekler. Düşük faizli kredi imkanı dışında Denizbank POS cihazı ile yapılan satışlarda da avantajlı komisyon oranları bulunuyor.

Tüm sektörler gibi gıda sektörü de koronavirüs nedeniyle ekonomik yönden zorluklar yaşadı. Denizbank’ın Gastronomi Turizmi Derneği ile iş birliği adımı atması, sektörü bir nebze de olsa toparlayabilecek. Bu kredi ile birlikte gastronomi sektörüne hareket katman isteyen Denizbank, KOBİ’lere kolaylık sağlayan bir banka olarak ön plana çıkıyor.

Denizbank’tan KOBİ’lere Kolaylık

Denizbank tarafından yapılan açıklamaya göre Gastronomi Turizmi Derneği üyesi iş yerlerinin almaları zorunlu tutulan Gastronomi Turizmi Hijyen Belgesi için destek paketi de anlaşmanın içerisinde yer alıyor. İşletmeler bu sayede kolaylıkla belge alabilecekler. Yapılan anlaşma ile Gastronomi Turizmi Derneği üyeleri avantajlı kredi imkanından yararlanacaklar.

Denizbank’ın KOBİ Bankacılığı ve Kamu Finansmanı Grubu Genel Müdür Yardımcısı olan Murat Kulaksız, “Özellikle restoranlar, gastronomik ürün üreticileri, gastronomi turu yapan seyahat acenteleri, GT Anadolu projesi kapsamında yurt dışına mallarını satmak isteyen markalar ve Gastronomi Turizmi Hijyen Belgesi ile Kültür Turizm Bakanlığı kapsamında Gastronomi Belgesi almak isteyen kurumlara Gastronomi Kredisi ürünü ile destek paketi sunuyoruz.

Murat Kulaksız: KOBİ’lerimize Kolaylık  Bizim İçin Önemli

Özellikle edinilmesi zorunlu ve denetime tabi Hijyen Belgesi konusunda KOBİ’lerimize kolaylık yaratmak bizim için son derece önemli. Aylık yüzde 1,36 faiz oranıyla, azami 36 ay vadeli, 100 bin liraya kadar kredi imkanı sağlamanın yanında, DenizBank POS’larıyla yapılan satışlar için de avantajlı komisyon oranlarımız mevcut. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye ekonomisine katkı yapacak tüm sektör ve işletmelerin yanında durmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.