Deutsche Bank ve Google Cloud Anlaşma İmzaladı

Deutsche Bank ve Google Cloud Anlaşma İmzaladı
Deutsche Bank ve Google Cloud Anlaşma İmzaladı

IBS Intelligence’da yer alan habere göre Google Cloud ve Deutsche Bank iş ortaklığı için imza attı. Deutsche Bank, buluta geçişini hızlandırmak, yeni hizmet ve ürünleri sağlamak adına Google Cloud ile anlaşma yaptı.

Anlaşma kapsamında Deutsche Bank’ın hizmet ve ürünlerinin sunum ve tasarımları geliştirilecek. Ayrıca veri analitiği araçları kullanımı daha hızlı hale gelirken, gelişmiş yapay zeka kullanılacak. Bu sayede müşterilerin ihtiyaçlarına uygun ve doğru yanıtlar verilecek.

Esnek ve Güvenli Bir Ortam

Anlaşma hakkında Deutsche Bank’ın Baş Teknoloji, Veri ve İnovasyon Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Bernd Leukert, “Bugün Deutsche Bank için yeni bir sayfa var” dedi . “Yanımızda Google Cloud ile teknoloji dönüşümümüzü hızlandıracak, verileri daha akıllıca kullanmamızı sağlayacak ve yeni ürün ve hizmetleri hızlı bir şekilde sunabilmemiz için esnek ve güvenli bir ortam sağlayacak stratejik bir ortağımız var.

Bu, müşterilerimizin yararına bankacılık ve teknolojideki göreceli güçlü yönleri bir araya getirmenin püf noktasıdır. ” dedi. Google Cloud ve Deutsche Bank, gelecek vaat eden fintechler ve start-up’lar ile yenilik yapmayı planlıyor. Ayrıca banka ürünlerini Google Cloud Marketplace’te de kullanıma sunmayı hedefliyor.