Fibabanka Yüzde 17 ile En Yüksek Faiz Oranını Veriyor

Fibabanka Yüzde 17 ile En Yüksek Faiz Oranını Veriyor
Fibabanka Yüzde 17 ile En Yüksek Faiz Oranını Veriyor

İlna 365’te yer alan habere göre 32 günlük mevduat faizlerine güncelleme geldi. Bankaların mevduat hesaplarına uyguladıkları faiz oranları her geçen gün artmaya devam ediyor. Merkez Bankası’nın uyguladığı 475 baz puanlık faiz artışına gitmesi ile Aralık ayında PPK toplantısında artış bekleniyordu. Bankaların mevduat hesaplarına uyguladıkları faiz oranları ile de artış sağlanmış oldu. Bu süreçte parası mevduat hesaplarında bulunanlar kazanç elde etti.

Bankaların 32 günlük mevduat oranları uzun süre sonra en yüksek seviyeye yükseldi. Yüzde 17 oranında artan banka mevduat hesapları faiz oranları dün itibarıyla en yüksek faiz oranlarını gördü. En yüksek mevduat faiz oranlarını sağlayan banka ise Fibabanka oldu. Fibabanka’nın yıllık mevduat hesabı faiz oranı yüzde 17 ile en yüksek faize ulaştı.

Fibabanka Faiz Oranı Yüzde 17

Fibabanka sonrasında Burgan Bank, ise 1yüzde 16,50 faiz oranı ile ikinci sırada yer alıyor. Sonrasında Alternatif Bank, ING Turuncu Hesap, CEPTETEB ve Odeabank Oksijen Hesap yüzde 16 faiz oranı ile takip ediyor.

Fibabanka 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranı yüzde 17, Burgan Bank 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranı yüzde 16.5,  Alternatif Bank, İNG Bank, CEPTETEB, Odeabank ise 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranı yüzde 16.00 olarak seyrediyor. Bankaları ise yüzde 15,9 faiz oranı ile QNB Finansbank takip ederken, Vakıfbank’ın 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranı ise 15.75 olarak iletildi.