Fibabanka’dan Hayalinizdeki Eve Yakın Olmanızı Sağlayan Kredi

Fibabanka'dan Hayalinizdeki Eve Yakın Olmanızı Sağlayan Kredi
Fibabanka'dan Hayalinizdeki Eve Yakın Olmanızı Sağlayan Kredi

Fibabanka ev almak isteyenlere yardım etmek için 120 ay vadeli kredi imkanı sunuyor. Ege Haber’de yer alan bilgiye göre banka tarafından yeni konur kredisi kullanıma sunuldu. Kampanya kapsamında kredi almak isteyen kişilerin ise 120 aya kadar vadeden yararlanabileceği biliniyor. Fibabanka tarafından yapılan açıklamaya göre kredi başvurusu online şekilde de banka üzerinden de yapılabilecek.

Fibabanka’nın “Hayalinizdeki eve çok yakın olmanızı sağlayacak konut krediniz Fibabanka’da.” şeklinde sunduğu kredide bütçeye en uygun ödeme planı da oluşturulabiliyor. 10 yıla kadar uzatılabilen vade ile faiz değişimlerinden etkilenmeden sabit bir ödeme ile ev sahibi olmak isteyenlere destek Fibabanka’da geldi.

Başvuru Şartları ve Detayları

Başvuru yapmak isteyen kişiler, Fibabanka’nın resmi internet sitesinde yer alan “Konut Kredisi Hesaplama” kısmından başvuru yapabilir ya da en yakın şubeye gidebilirler. Krediden yararlanmak isteyen kişiler kredilerini TL cinsinden kullanacaklar. Gerçek kişiler tarafından kullanılmaması halinde KKDF ve BSMV’den muaf olacaklar.

Gerçek kişinin erken ödeme yapması durumunda ise kalan vade 36 ayı geçmiyor ise anaparanın yüzde 1’i kadar, 36 ayı geçen durumlarda ise anaparanın yüzde 2’si kadarının ücreti alınacak. Kredi kapsamında teminat olarak konutun ipoteğe alınacağı da bilgiler arasında yer alıyor. Başvuracak kişilerden bordrolu olanlar, Nüfus cüzdanı fotokopisi, son aya ait maaş bordrosu ve tapu fotokopisini beyan etmek zorundadır. Firma ortakları için Nüfus cüzdanı fotokopisi, son üç yıla ait onaylı bilanço ve gelir tablosu, Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi, son dineme ait mizan ve vergi levhası fotokopisi yeterli olacak. Daha detaylı bilgi için Fibabanka’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.