Akbank 9 İlde Yarı Zamanlı Gişe Yetkilisi Arıyor

Akbank 9 farklı ilden yarı zamanlı olarak “Gişe Yetkilisi” pozisyonu için alım yapacağını duyurdu. Banka, görev yapacak personellere ihtiyaç duyulduğunu ve bu nedenle part – time yani yarı zamanlı olarak çalışma saatine uyum sağlayacak takım arkadaşları aradığını açıkladı. Başvuru yapacak adaylar için herhangi bir şekilde iş tecrübesi aramadığını da belirten banka bu pozisyon için üniversitelerin lisans fakültelerinde okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin de başvuru yapabileceğini vurguladı.

Banka tarafından yarı zamanlı gişe yetkilisi pozisyonu için alım yapılacak iller ise İstanbul (Avcılar, Büyükçekmece, Küçükçekmece), Adana, Ankara, Çanakkale, İzmir, Malatya, Manisa, Sakarya ve Yalova olarak belirtildi. Başvuru yapan kişilerin bu illerde ikamet etmesi ya da edebiliyor olması aranan ilk koşullardan biri oldu. Akbank İK yetkilileri tarafından değerlendirmeye alınan ve pozisyon için uygun görülen personellerin haftada 2,5 gün çalışması (Haftada 20 saat) bekleniyor.

Akbank Yarı Zamanlı Gişe Yetkilisi Başvuru Şartları

Banka tarafından açılan personel alımında iş tanımı şu şekilde belirtildi; “Şubede her türlü tahsilat ve tediye işlemlerini yerine getirmek ve kasa işlemi gerektiren hesapların açılışını yapmak. İşleyiş ve kapanış ile ilgili bankacılık hizmetlerini gerçekleştirmek.”

Adaylarda aranacak kriterler ise şu şekilde yer aldı:

  • Deneyimli ya da deneyimsiz tüm adaylar başvuru yapabilmektedir.
  • En az üniversitede örgün eğitim görmek koşulu ile 3. ve 4. sınıf öğrencisi olmak, 4 yıllık lisans fakültesinden mezun olmak, Yüksek Lisans – Doktora öğrencisi ya da mezunu olmak
  • Haftada 2,5 gün olmak üzere toplamda 20 saat çalışabilecek

Akbank Yarı Zamanlı Gişe Yetkilisi başvuru linki:

  • https://kariyer.akbank.com/JobSearchDetail/Index?id=aaaa6597-aaa3-e911-a2eb-005056a0112e&jobadid=14032ea3-b0a3-e911-a2eb-005056a0112e&prime=false