First Capital Bank’ta Yeni Atama

First Capital Bank kredilendirme sorumlusu departmanına yeni bir atamada bulundu. First Capital adına bölge başkanlığı departmanında çalışmakta olan Stuart M. Tripp, yeni atamanın ardından aynı bankada yeni görevine kredilendirme sorumlusu başkan yardımcısı olarak devam edecek.

Tripp, otuz yılı aşkın bir süredir Monterey ve Santa Cruz County pazarlarında küçük ve orta ölçekli işletmelere hizmet sunmakta olan deneyimli bir bankacıdır.30 yıllık deneyiminin ardından çalışmakta olduğu bankada terfi eden bankacı, çalışmalarını bugün itibari ile kredilendirme alanında sürdürecek.

First Capital Bank adına açıklamada bulunan Başkan Jon D. Ditlevsen şu sözlerde bulundu. “Enerjisi, güvenirliliği ve müşterilere hizmet sunma bakımından profesyonelliği bakımından Stuart M. Tripp, bizim için paha biçilmez bir değer olacaktır. Çalışmalarımızı Koliforniya Merkez Kıyı bölgelerine yoğunlaştırdığımız şu günlerde, bu bölgede bankacılık deneyiminin profesyonel seviyeye ulaşmış olduğu bir kişi ile çalışmak son derece önemli. Çünkü bu pozisyona o bölgedeki müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayabilen bir kişinin getirilmesi ile ilgili ihtiyaçların giderilebilmesi çok daha kolay olacaktır.”

Tripp Mevcut Atamadan Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirdi

Capital Bank yönetici ekip kadrosu arasına katılmaktan memnun olduğunu belirten Stuart M. Tripp, sözlerine şu şekilde devam etti. “First Capital Bank ile çalışmalarımı sürdürdüğüm 6 yıl boyunca çok sayıda yerel işletme müşterileri ile tanışma fırsatı buldum. Ayrıca şirketler için firmaya özel finansal çözümlerin bulunması ve uygulanması ile ilgili çalışmaların içerisinde bulunma şansını da yakaladım. First Capital Bank adına profesyonel bankacılara liderlik etmekten dolayı kendimi şanslı hissediyorum. “

Dominik Hastanesi Vakfı Santa Cruz’un yönetim kurulu üyesi olan Tripp, Monterey ve Santa Cruz ilçelerinde kar amacı gütmeyen sayısız kuruma hizmet sunmuştur.