Garanti BBVA Emeklilere Özel Promosyon Veriyor!

Garanti BBVA Emeklilere Özel Promosyon Veriyor!

Garanti BBVA, emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 3 bin TL’ye varan özel promosyonlarından sunuyor. Emekli maaşını bankaya taşıyan müşteriler 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyonlardan faydalanabiliyor. Nakit promosyona ek olarak, “Yakınını Getir” kampanyasına katılan müşteriler, toplamda 3 bin TL’ye varan özel promosyondan faydalanabiliyor.

Emeklilere Özel Kampanya!

Garanti BBVA, 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 1.850 TL, 1.500 TL-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 2.300 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alan emeklilere ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. “Yakınını Getir” kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin ise kendi emekli maaşları ile birlikte bir emekli yakınlarını bankaya getirmesi gerekiyor. Böylelikle emekli maaşını taşıyan her bir yakın için 250 TL ilave ödeme alınabiliyor.

Emekliler EFT İşlemi İçin Ücret Ödemiyor

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan ya da Garanti BBVA müşterisi olan emekliler, internet ve mobil şubelerden gerçekleştirecekleri havale ve hafta içi saat 16:00’ya kadar yapacakları EFT işlemleri için ücret ödemiyor. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi Garanti BBVA şubelerinden ve www.garantibbva.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.