Yapı Kredi Zamanı Sadeleştirdi!

Yapı Kredi Zamanı Sadeleştirdi!
Yapı Kredi Zamanı Sadeleştirdi!

Yapı Kredi ve Yapı Kredi World tarafından gerçekleştirilen, aşırı tüketim olgusuna dikkat çekmek amaçlı hazırlanan “Dünya Kadar Sade” projesinin serisine “zaman” eklendi. Zamanı sadeleştirmek hakkında yapılan konuşma, bankanın sosyal medya kanallarından paylaşıldı.

Aşırı tüketim olgusunda “sadeleşmek” kavramı üzerine farkındalık yaratmak için hayata geçirilen projede, “zaman” konusunun ele alınması dikkat çekti. Belçim Bilgin tarafından sunulan “Dünya Kadar Sade” serisinin ikinci bölümü, pek çok kişi tarafından paylaşıldı ve beğeni aldı. Zamanı iyi kullanmak ve bunu başarmak hakkındaki bölüm, iki önemli konuğun dahil olmasıyla renklendi.

Salgın Zaman Yönetimini Etkiledi

Pandemi sürecinde pek çok kişinin zaman yönetimi konusunda başarısızlığa uğradığını belirten programda, bu problemin çözümüne ve çözüm yöntemlerine odaklanıldı. Bir günlük zaman dilimini en iyi şekilde planlamanın ipuçları aktarıldı.

Zaman yönetimi konusunda yaptığı araştırmalar ve bu alanda uzman olan Yazılım Mimarı Kerem Köseoğlu ile Türkiye’nin önemli film yapımcılarından Zeynep Atakan, programın konukları olarak yer aldı. Pek çok platformda, konferansta ve seminerde zaman yönetimi ile ilgili deneyimlerini aktarak Köseoğlu, zamanı bütçeleyerek yönetmenin önemine değindi. Zaman yönetimindeki popüler tekniklerden bahsetti.

Sonuç ve Süreç Odaklı Olmak Gerekiyor

Programın ikinci konuğu olan Zeynep Atakan, Oscar ödüllerini dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’ne kabul edilen ilk Türk yapımcı olarak tanınıyor. Atakan, zaman yönetimi ile ilgili olarak sonuç ve süreç odaklı olunmasını tavsiye etti. Sonuç ve süreç odaklı olmanın zaman yönetiminde altın kural olduğuna değindi.

Serinin bölümünü izlemek isteyen vatandaşlara bilgilendirme de yapıldı. “Zaman” bölümünü izlemek isteyen kişiler, Yapı Kredi World’ün dijital platformlarını (Instagram @YapiKrediWorld, Youtube @YapıKredi) takip edebilecekler.