Garanti BBVA İlk Evini Alacaklara Destek Olacak!

Garanti BBVA Mortgage tarafından düzenlenen bir kampanya sonrasında yıl sonuna kadar 50 bin ile 100 bin lira arasında konut kredisi alan ve ilk evini alacak olan müşterileri için 300 liralık bonus hediye edecekleri açıklandı.

Garanti BBVA Mortgage bu süreç içerisinde ilk evini almak için konut kredisi kullanan müşterilere bir anlamda ev hediyesi veriyor. Ev hediyesi olarak 300 liralık bonus vereceğini açıkladı. Konu hakkında Garanti BBVA tarafından bir açıklama yapıldı. Kampanyanın 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam edeceği öğrenildi. Ancak 50 ile 100 bin lira arasında konut kredisi kullanarak ilk evini alacak ve bu amaçla başvuru yapan ilk bin kişi kampanyanın detaylarından faydalanabilecekler.

Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay konu hakkında bir açıklamada bulundu. Değerlendirmelerinde, ‘Şimdilerde konut kredisi kullanan kişileri incelediğimiz zaman büyük bir kısmının ilk kez ev alacak müşteriler arasında olduğunu görmüş oldu. Bu sebeple ilk kez ev sahibi olacak olan müşterilerimiz için bizde banka olarak küçük bir ev hediyesi vermek istedik. Bu kampanyamız bir ay boyunca devam edecek. Kampanya dahilinde 300 liralık bonus hediye edeceğiz. Bu sayede müşterilerin ihtiyaçlarına da katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Daha sonraki dönemlerde de yeni kampanya ve fırsatlar sunmaya devam edeceğiz. Bu süreçte müşterilerimizin devamlı olarak yanındayız’ dedi.