Garanti BBVA Müşterileri Şubeye Gitmeden Parola Alabilecek!

Garanti BBVA Müşterileri Şubeye Gitmeden Parola Alabilecek!
Garanti BBVA Müşterileri Şubeye Gitmeden Parola Alabilecek!

Telefonlarında NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliği bulunan kullanıcılar Garanti BBVA Mobil’de yer alan “Yeni Kimlik Bilgileri ile Parola Al” bölümünden kolaylıkla parola alabilecekler. Teknolojik gelişmeleri müşteri memnuniyeti adına daima süreçlerine entegre eden  Garanti BBVA, şubeye gitmeye gerek kalmadan banka kartına sahip müşterilerine kimlik kartları ile dijital platformlarını kullanma fırsatı sunuyor. Giriş işlemleri için telefonlarında NFC özelliği olan kişiler kolaylıkla mobil uygulama üzerinden şifre alabilecekler.

Pandemi bankacılık sektöründe uzaktan hizmet anlayışını pekiştirdi. Aynı zamanda bankalar da bu konuda gerekli önlemleri alırken hizmetleri de sunmak adına gerekli özveriyi gösterdi. Garanti BBVA pandemi sürecinin başlarında da banka kartına sahip olmayan müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak ve sağlıklarını korumak adına şubeye gelmelerine gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden video görüşme hizmeti sağlamıştı.

NFC Teknolojisi Olmayanları da Unutmadı

Finans Gündem’de yer alan habere göre banka NFC teknolojisine sahip olmayan telefonları da atlamadı ve o telefon kullanıcıları ile video görüşme hizmeti sağladı. Garanti BBVA kullanıcıları kredi kartı ya da banka kartı parolasını unutmaları halinde yeni parolalarını kolaylıkla alabilecekler.

Müşterilerinin telefonunda NFC desteği bulunmayanları da unutmayan Garanti BBVA, onlar için de yeni kimlik kartlarını okutmaları halinde kimlik doğrulama adına müşteri temsilcisi ile görüntü kurmalarını sağlayarak yardımcı olacak. Dijital kanallara giriş ve şubeye gitmeye ihtiyaç kalmaması adına adım atan Garanti Bankası müşterileri için hizmet ve ürünlerini daha kolay ulaşır hale getirdi.