Akbank Krizde Mükemmellik Ödülü’nün Sahibi Oldu

Akbank Krizde Mükemmellik Ödülü'nün Sahibi Oldu
Akbank Krizde Mükemmellik Ödülü'nün Sahibi Oldu

Global Finance tarafından düzenlenen “Best Private Banking Awards 2021”de ödül alanlar arasında Akbank Private Banking de vardı. Akbank Private Banking, “Best Private Banking Awards 2021” kapsamında “Krizde Mükemmellik: Müşteri Hizmetleri” alanında ödül aldı. Bankanın aldığı ödül, Batı Avrupa’nın “En İyi Özel Bankacılık Birimi” ödülü oldu.

Akbank Private Banking’in kazandığı ödül ile ilgili Akbank Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı olan Dr. Alp Keler açıklama yaptı. Finans Gündem’de yer alan haberde Keler, “Kovid-19 dönemindeki çalışmaları takdir etmek için bu yıla özel olarak verilen ödüllerde, Batı Avrupa’nın En İyi Özel Bankacılık Birimi seçilmekten gurur duyuyoruz. Bu olağanüstü sürecin başından itibaren çalışanlarımızı ve müşterilerimizi korumak için proaktif önlemler aldık.” dedi.

Keler: Kesintisiz ve Mükemmel Hizmet Vermeyi Sürdürdük

Keler konuşmasını, “Teknoloji yatırımlarımız ve sağlam dijital altyapımız sayesinde, evden çalışma stratejisini de içeren iş sürekliliği planlarını hayata geçirdik. Müşterilerimize şartlar ne olursa olsun kesintisiz ve mükemmel hizmet vermeyi sürdürdük. Çalışmalarımızın sınırları aşarak Batı Avrupa genelinde verilen bu önemli ödülle onurlandırılmasından mutluluk duyuyoruz. Varlık yönetimine bütüncül yaklaşımımız, Hazine, Ak Yatırım ve Ak Portföy ile işbirliği üzerine kurgulanmış yenilikçi iş modelimiz ve ürün yelpazemizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde sonlandırdı.