Garanti BBVA Müşterilerinin Finansal Sağlığına Öncelik Veriyor

Garanti BBVA Müşterilerinin Finansal Sağlığına Öncelik Veriyor
Garanti BBVA Müşterilerinin Finansal Sağlığına Öncelik Veriyor

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu, insanların parayı yönetme konusunda doğru yönlendirmelere ihtiyaçlarının olduğunu belirterek konuya yönelik değerlendirmelerini paylaştı. Evlioğlu, “Müşterilerimize, kendisine özel yol haritasını birlikte oluşturmak için, teknolojimizi kullanarak onların finansal sağlık durumunu tanıyıp anlayarak, kişiye özel çözümler öneriyoruz” dedi.

“Garanti BBVA olarak, müşterilerimize, kendisine özel yol haritasını birlikte oluşturmak için, teknolojimizi kullanarak onların finansal sağlık durumunu tanıyıp anlayarak, kişiye özel çözümler öneriyoruz.” ifadelerine yer veren Evlioğlu, müşterilerinin finansal sağlığına öncelik verdiklerini dile getirdi.

Müşterisini Düşünen Banka

Banka tarafından yapılan açıklamada da “Her zaman müşterisini düşünen ve onlara tavsiyeler veren banka” olma amacıyla hareket edildiği belirtildi. Bu kapsamda Garanti BBVA müşterilerinin finansal sağlığını iyileştirmeyi ön plana aldıklarını dile getirdi.

Öncelik verilen “Finansal Sağlık” kavramı en basit hali banka tarafından; aylık bütçeyi yönetmek, beklenmedik masraflara karşı hazırlıklı olmak, hayatı daha keyifli kılan harcamaları gönül rahatlığıyla yapmak ve hayal edilen geleceğe ve hedeflere ulaşabilmek için fırsatlardan haberdar olmak şeklinde açıklandı.

“Hepimizin hayat hedefleri, sahip olduğumuz imkânlar ya da yaşadığımız zorluklar farklı.”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu, insanların para yönetimine ve para ile ilgili konuları takip etmeye yönelik yönlendirmelere ihtiyacı olduğunu ifade etti. Evlioğlu’nun açıklamasında “Finansal sağlığımızı iyileştirebilmek için alternatifleri bilmek ve bunların arasından kendimize en uygun yöntemi seçebilmek, finansal açıdan kendimizi daha güvenli ve huzurlu hissetmemizde önemli bir rol oynuyor. Hepimizin hayat hedefleri, sahip olduğumuz imkânlar ya da yaşadığımız zorluklar farklı. İşte tam da bu sebeple, finansal sağlığa ulaşma ve sürdürülebilir kılma yöntemleri de farklı olmalı.” sözleri yer aldı.

Garanti BBVA Birikim Yapma Yeteneği Kazandırıyor

Konuyla ilgili olarak bir diğer açıklama ise Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten’den geldi. Akten’in açıklamasında şu ifadeler bulundu:

“Müşterilerimizin beklenmedik durumlara karşı hazır olabilmeleri ve bugünü planlarken gelecek için birikim yapma yeteneği kazanmaları öncelikli hedefimiz. Garanti BBVA Mobil’de yer alan Akıllı İşlemler servisi ve kişiye özel sunduğumuz önerilerle günlük bankacılık işlemlerini daha kolay yapabilmelerini ve finansal yönetimlerinde farkındalık kazanmalarını amaçlıyoruz. Bu doğrultuda Garanti BBVA Mobil’de müşterilerimize kredi kartından kendi bütçelerine göre birikim yapmalarına imkân tanıyan ‘Harcadıkça Biriktir’ fonksiyonuyla, kart ekstrelerinin belirledikleri oranında birikim yaparken günlük faiz kazanmalarını sağlıyoruz. Aynı zamanda vadeli mevduat hesaplarına her vadede otomatik şekilde para aktarılmasını sağlayan ‘Vadeli Hesaba Düzenli Para Aktar’ gibi seçenekler sunuyoruz. Ayrıca ‘NET Hesap’ gibi birikim dönemleri sonunda kazanacakları net getiriyi önceden bilmelerini sağlayan, tasarrufu anlaşılır kılan ve teşvik eden ürünler sunarak birikimlerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.”

“Garanti BBVA Akıllı İşlemler servisine ve müşterilerimize özel öngörülü aksiyon önerilerimize yeni özellikler eklemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Banka olarak en temel önceliğimiz, dijital yetkinliğimizle ve güçlü teknolojik araçlarımızın desteğiyle müşterimizi gelecekte oluşabilecek finansal ihtiyaçları konusunda farkındalık yaratarak bilgilendirmek ve bu süreçte yanlarında olmak.”