Garanti BBVA Sponsorluğunda 27. Istanbul Caz Festivali

27. İstanbul Caz Festivali başladı. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından  düzenlelen ve 23 yıldır Garanti BBVA sponsorluğunda, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilen festival Sultan Park, Swissotel The Bosphorus’ta başladı.
İKSV tarafından gerçekleştirilen Caz Festivali’nin açılış konserinde ‘Selen Gülün Quintet feat. Sibel Köse & Ece Göksu’ müzik severlerle buluştu.

Pandemi nedeniyle ertelenen 27. İstanbul Caz Festivali festivali direktörü olan Harun İzer ve Garanti BBVA Sponsorluk ve Etkinlik Yönetmeni olan Ersin Babaoğlu’nun konuşması ile başladı.

Besteleriyle dünyaya açılan piyanist Selen Gülün öncülüğünde, Barış Doğukan Yazıcı, Serhan Erkol, Kağan Yıldız ve Ferit Odaman gibi Türkiye’nin en beğenilen caz müzisyenlerinden oluşan beşliye, önemli caz vokallerinden olan Sibel Köse ve Ece Göksu eşlik etti.

İstanbul Caz Festivali’nin konserleri, bu yıl 20 Eylül 2020 tarihinden itibaren festivalin çevrimiçi platformunda erişime açılacak. 2 ile14 Eylül tarihleri arasında İstanbul’un en sevilen açık hava mekanlarında gerçekleşecek konserlerin kayıtları, çevrimiçi platform üzerinden tüm dünyadan izlenebilecek.

Çevrimiçi platformda yayımlanacak konserlerin biletleri biletix üzerinden 20 TL olarak satılıyor. Ayrıca  125 TL olarak kombine de satın alabilirsiniz.