Garanti BBVA ‘Türkiye’nin En İyisi’ Seçildi

Extel Surveys uzun yıllardan bu yana yatırımcı ilişkileri alanında değerlendirmeler ve anketler düzenlemeye devam ediyor. Uluslararası alanda yapılan değerlendirmeler sonrasında 2019 yılı anket sonuçları da ortaya çıktı. Bu sonuçlara göre Garanti BBVA Yatırımcı İlişkileri açısından yaptığı çalışmalarla birlikte ‘Türkiye’nin En İyisi’ seçildi.

Portföy yönetim şirketleri ile aracı kurumlar arasında yapılan değerlendirmelerde 14 binden fazla profesyonel oy kullandı. Düzenlenen anket sonrasında Garanti BBVA 4 farklı ödül kazandı. Özellikle Yatırımcı İlişkileri alanında, Avrupa çapında ilk 10 banka arasında yer alarak adını bir kez daha duyurmayı başardı.

Anket çerçevesinde Garanti BBVA CFO’su Aydın Güler Yatırımcı İlişkileri alanında yaptığı çalışmalarda ‘Türkiye’nin En İyi CFO’su’ alanında üçüncülüğe layık görüldü. Ardından Yatırımcı İlişkileri Direktörü Handan Saygın ‘Türkiye’nin En İyi Yatırımcıları İlişkileri Profesyoneli’ ödülüne layık görülerek bankayı bir kez daha gururlandırdı.

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ değerlendirmelerinde ‘Yatırımcı ilişkileri alanında bazı faaliyetler gerçekleştirdik. Kurmuş olduğumuz proaktif, şeffaf ve güvene dayalı olan iletişim kurduğumuz gibi, yapmış olduğumuz toplantıların kalitesine de önem vermek için çaba gösteriyoruz. Bu alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda Garanti BBVA, uluslararası değerlendirmeler çerçevesinde bundan sonraki dönemde de ilk sıralarda yer alması için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde de iletişim konusunda paydaşlarımıza sunduğumuz hizmeti aynı kalitede ilerletmeye devam edeceğiz. Bu noktada sorumluluklarımızın farkına vararak ilerleme kaydedeceğiz’ dedi.