Maximum İşyerim Uygulaması Ticari Hayatı Kolaylaştıracak

İş Bankası teknolojiye yönelik çalışmaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Son dönemlerde Maximum İşyerim uygulamasının tanıtımı yapılmıştı. Bu uygulama ile birlikte ticari hayatın kolaylaştırılması ve hızlandırılması amaçlanıyor.

Bireysel müşterilerin alışveriş deneyimlerini daha kolay hale getiren Maximum Mobil uygulamasının ticari yönlü uyarlaması gerçekleştirildi. Bu uygulamanın adı Maximum İşyerim uygulaması olarak tanıtıldı. Bu uygulama ile birlikte ticari müşterilerin POS ve ticari kredi kartı işlemleri farklı platformlar üzerinden kafa karıştırırken artık tek bir platform üzerinden sorunsuz bir şekilde uygulanabilecek.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek uygulama hakkında değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında ‘İşletmesini emanet ederek tatile ya da bir iş gezisine çıkan esnaflar için durumu ele alalım. Bu esnaflar artık akılları kalmadan, sadece tek bir cep telefonu üzerinden günlük olarak cirolarını kontrol edebilecekler. Bununla birlikte POS üzerinden geçen işlemleri anlık olarak kontrol edebilecekler. Böylece işlerin yolunda gidip gitmediğini anlamak çok daha kolay olacak. Çok mağazalı olan işletmelerin her biri için, işyeri üzerinden yapılan tüm çalışmaların dökümlü olarak listeleri anlık olarak görülebilecek. İş Bankası tarafından, ticari kart sahiplerinin kart hareketlerini görmenin yanı sıra, borç ve bakiye bilgilerini de anında izleyebilecekler. Böylece sürpriz olabilecek işlemler kolay bir şekilde kontrol altına alınabilecek.’ Dedi. Ticari anlamda ortaya çıkabilecek kaygılar da bu noktada ortadan kaldırılacak. Böylece yeterince karmaşık olan ticari yaşamın kolaylaştırılması amaçlanıyor.