Garanti BBVA’dan Yeni Yıl Kredisi

Garanti BBVA’dan Yeni Yıl Kredisi
Garanti BBVA’dan Yeni Yıl Kredisi

Garanti BBVA, Finans Gündem’de yer alan habere göre, uygun faiz oranları ile 36 ay vadeli “Yeni Yıl Kredisi”ni müşterilerine sunuyor. 2021 yılına girerken müşterilerinin artmaya devam eden ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kredi sundu. Garanti BBVA’nın  internet ve mobil bankacılığından, şubelerinden  başvuru yapılabiliyor.

Ayrıca Yeni Yıl Kredisinden yararlanmak isteyen kişiler Anında Kredi Hattı olan 444 0 335 numarasından da başvuru taleplerini oluşturabiliyorlar. Garanti BBVA tarafından hayata geçen Hızlı Kredi özelliği ile müşterileri yalnızca TC Kimlik Numaraları ile bankanın resmi internet adresinden kredi limitlerini öğrenebiliyorlar.

Akten: Yeni Yıl Kredisi Kampanyasını Başlattık

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı olan Mahmut Akten Yeni Yıl Kredi ile ilgili açıklamada bulundu. Akten, “Müşterilerimizin içinde bulunduğumuz pandemi döneminde erteledikleri ya da kış mevsimiyle birlikte artan ihtiyaçlarını uygun faiz oranları ve geniş vade seçenekleriyle kolayca karşılayabilmesi adına Yeni Yıl Kredisi kampanyasını başlattık. Sağlık tedbirleri kapsamında müşterilerimiz, şubelerimize ek olarak Garanti BBVA Mobil, İnternet ve Anında Kredi Hattı 444 0 335’ten kredi başvurularını tamamlayabiliyor.

Yeni geliştirdiğimiz Hızlı Kredi özelliği sayesinde ise garantibbva.com.tr’den yalnızca TC Kimlik numaraları ile saniyeler içinde kredi limitini öğrenebiliyor, limitinden ihtiyaç duyduğu kadarını anında kullanabiliyor. Üstelik bu özellikten sadece Garanti BBVA müşterileri değil herkes yararlanabiliyor ve bu sayede ‘Ne kadar kredi kullanabilirim?’ sorusuna çok kısa bir süre içinde cevap bulabiliyorlar. Hızlı krediyle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaktan mutluluk duyuyoruz.” cümleleri ile açıklamasını sonlandırdı.