Garanti BBVA’ya “En İyi Faaliyet Raporu” Kategorisinde Ödül

Garanti BBVA, dünyanın tek uluslararası iş ödülleri programı olan Stevie International Business Awards kapsamında, “Gelecek On Yıl” temalı 2019 Entegre Faaliyet Raporu ile “En İyi Faaliyet Raporu” kategorisinde birinci oldu. Altın Stevie ödülüne layık görülen Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ açıklama yaptı.

“Teknoloji, geçtiğimiz 10 yılda bugüne kadar olmadığı bir hızda hayatımızı değiştirdi. Bu süreçte, teknolojiyle desteklenen yeni deneyimleri anlamak ve iş modellerini dönüştürmek daha da kritik bir önem kazandı. ‘Çağın olanaklarını herkese sunma’ amacıyla şekillendirdiğimiz iş modelimizi, teknolojiyle insani öğeleri bir araya getiren, uzun soluklu ve sağlam bir stratejiyle destekliyor, risk ve fırsatlarımızı bu kapsamda yönetiyoruz.

Sürdürülebilir kalkınma ekseninde tüm paydaşlarımız için yarattığımız değeri anlatmayı amaçladığımız faaliyet raporumuzu, bu entegre düşünce çerçevesinde hazırlıyoruz. Amacımıza doğru, her bir paydaşımız için öncelikli olan konuları stratejimizle birleştirerek ilerlediğimiz yolda, sorumlu ve şeffaf iletişimimizin uluslararası otoriteler tarafından ödüllendirilmesi bizim için gurur verici. Tek bir ekip olarak, değer yaratmak için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.