Goldman Sachs Ofise Dönüşte İkinci Seviyeye Geçti

ABD’nin dev bankalarından biri olan Goldman Sachs, ofise dönüş planlarını gerçekleştirmeye ve hızlandırmaya devam ediyor. Banka, bütün personellerinin ofise dönme fırsatına ulaşmasını istediğini açıkladı.

Londra merkezli banka, koronavirüs salgını boyunca çalışanlarının evden çalışmasını sağlamıştı. Yeni normale geçiş dönemi içerisinde ofise dönüş programı hazırlayan banka, bu programın ikinci seviyesine geçtiğini açıkladı. Şehirde yer alan diğer büyük yatırım bankaları için Goldman tarafından yapılan bu hamle, çalışanların cesaretlendirilmesini sağlayacak.

Konuya yönelik olarak çalışanlarına yazılı bildiri yapan banka, bu bildiride uygun ölçekte birçok yerel şubede daha fazla açılma planının olduğunu ve “herkese ofislerine dönebilme fırsatı vermek” istediğini ifade etti.

Goldman Sachs Personellerini Geri Çağırıyor

Her bir personelini özel davetle geri çağıran Goldman Sachs’ın personellerine gönderdiği yazılı bildiri şu şekilde yer aldı:

“Bu rotasyonel yaklaşım, her birimiz için benzersiz kişisel sorumluluklar getirirken hiçbir şey aynı görünmeyecek. Örneğin, ayarlanmış okul programları etrafında planlama yapmak, kişisel ve aile sağlığı koşullarını yönetmek ve yoğun saatlerdeki ofis ulaşımında rahat hissetmemek gibi pek çok husus da söz konusu”