ING Bank ile KOBİ’ler Harcarken Kazanacak!

ING Bank ile KOBİ’ler Harcarken Kazanacak!
ING Bank ile KOBİ’ler Harcarken Kazanacak!

ING Bank Türkiye, KOBİ’ler için yenilikçi ürünler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda POS Ekstra ürünün geliştiren banka, KOBİ’lerin harcama yaparken kazanmasına ortak oluyor. İşletmeler için geliştirilen bu ürün sayesinde ING Business Banka Kartları ile aylık 5 bin TL ve üzeri harcama yapan işletmeler, üye iş yeri ücretinde yüzde 1,09 faiz avantajından yararlanabilecekler.

Sadece dijital kanallar üzerinden elde edilebilen POS Ekstra ile ING KOBİ Dijital dünyasında yerini alan işletme sahipleri, harcama yaparken kazanacaklar. Üstelik bu ürün sayesinde ek olarak para transferi ya da POS bakımı gibi masraflardan da uzak kalacaklar.

Aylık 5 Bin TL Harcama Yapmaları Yeterli

ING Pos Ekstra özelliklerinden yararlanmak isteyen işletme sahiplerinin öncelikle ING Business Banka Kart’a sahip olması gerekiyor. ING Business Banka Kart’ı ile aylık 5 bin TL harcama yaptıkları takdirde POS Ekstra ürününden faydalanabiliyorlar.

Fatura, market, akaryakıt, restoran, kafe gibi harcamaların sonucunda 5 bin TL limitine ulaşan işletmelere oluşturulan yenilikçi ürün sayesinde, üye iş yeri ücretinde yüzde 1,56 yerine yüzde 1,09 faiz oranı uygulanıyor. Ek olarak diğer işlemlerde de ekstra indirim fırsatından yararlanabiliyorlar.

Havale ve EFT Ücreti Yok!

ING Türkiye tarafından oluşturulan POS Ekstra’nın sunduğu avantajlar içerisinde bir tek faiz oranı yer almıyor. Aylık 5 bin TL ve üzerinde harcama yapan iş yeri sahipleri havale ve EFT ücreti de ödemiyor. Tüm banka ATM’lerinden ayda 6 kez ücretsiz olarak para yatırma ve para çekme işlemlerini yapabiliyorlar.

Ek bir avantaj olarak; sabit, mobil veya yazar kasa POS fark etmeksizin kullandıkları POS için yazılım, donanım, bakım masrafı da yapmıyorlar.

ING Bank KOBİ’lerin Yanında Yer Almaya Devam Ediyor

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“KOBİ’lerin ekonomik ve toplumsal hayat için önemine inanıyor; bu doğrultuda ihtiyaç duydukları finansal çözümleri sunarken dijitalleşme yolculuklarına da katkı sunmayı hedefliyoruz. KOBİ Dijital, işletme sahiplerine sadece dijital kanallarımız üzerinden sunduğumuz birtakım ürün ve fırsatları barındıran avantajlı bir dünya. KOBİ Dijital ile işletme sahipleri, işlerinin başından ayrılmadan, esnafımız kepenk kapatmadan tüm bankacılık işlemlerini ING Mobil üzerinden yapabiliyor. Yeni uygulamaya aldığımız POS Ekstra ile işletmeler, KOBİ Dijital dünyasında yerini alırken yaptıkları harcamalar sayesinde kazanç elde edecek, ücretsiz sunduğumuz hizmetlerle de masraflarını azaltacak. Dijital hizmetlerimiz ile KOBİ’lerin yanında olarak işletmelere ve ülke ekonomimize olan desteğimizi sürdürmeye bundan sonra da devam edeceğiz.”