ING Türkiye’den Globale Yeni Transfer Gerçekleşti

ING Türkiye tarafından Globale yapılan transferlerin sayısı her geçen gün biraz daha yükseldi. ING Türkiye’nin deneyimli yöneticisi olan Alper Hakan Yüksel, gerçekleştirilen transfer sonrasında Almanya’da kurulan yeni bir birime geçti. Tepe yöneticisi olacağı belirlendi.

Yapılan atama sonrasında Alper Hakan Yüksel, ING Grubu Kurumsal Firmalar, Uluslararası Müşteriler EMEA Bölgesi Başkanı olarak atandı. Kurumsal bankacılık alanında yapmış olduğu çalışmalar ve bu noktada gösterdiği performansın etkisiyle, başarılı bir atama gerçekleştirildiği öğrenildi. Şimdiye kadar gerçekleştirdiği projelerde yaratıcılığını konuşturan Yüksek, adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı.

ING Grubu tarafından kurulan ve bir ilk olarak gerçekleştirilen 24 ülkenin sorumluluğunun bulunduğu birim Yüksel’in sorumluluğuna devretti. ING Türkiye Grubu içerisinde sık sık planlama yeteneği, stratejik bilgisi ve farklı projeleriyle dikkat çeken Yüksel’in yeteneklerini, Globalde de göstermesi bekleniyor.

Yüksek konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Değerlendirmelerinde ‘Müşterilerimizin günlük hayatta yaptığı işlemlerini daha kolay hale getirebilmek için çeşitli hizmetler sunuyoruz. Birleşme ve satın almalar gibi durumlar karşısında hizmetlerimizi geliştirmek için çalışmaya devam ediyoruz’ dedi. ING Kurumsal Bankacılığı 40 farklı ülkede toplam 15 bin kişilik bir ekipten oluşuyor.