İş Bankası Turizme Yeni Destekler Sağlayacak!

İş Bankası, yurtdışı ödeme kabulü konusunda diğer bankalara göre çok daha etkili hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu durumda, 32 farklı bölgede, 16,5 milyondan fazla üye işyeri için Union QR ödeme yöntemi tercih edilmişti. Bu ödeme yöntemini Avrupa sınırları içerisinde ilk kabul eden banka olması sebebiyle adından sıkça söz ettirmişti.

İş Bankası ile UnionPay arasında gerçekleştirilen bu anlaşma sürecinde, mobil uygulamayı kullanan tüm müşteriler, üye olan işyerleri vasıtasıyla sorunsuz bir şekilde ödeme yapabilecekler. Bu sayede gelen yabancı misafirler sorunsuz bir şekilde ülkemizde de ödeme yapmaya devam edecekler.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sezen, ‘Türkiye’ye Çinli misafirlerimiz her yıl katlanarak gelmeye devam ediyorlar. UnionPay logolu kartları ile yaptıkları alışveriş miktarları da yükselmeye devam ediyor. Yaptığımız bu anlaşma sonrasında, Çinli turistlerin tüketim alışkanlıklarına uygun olarak çeşitli seçenekler sunmaya deva ediyoruz. Turistler kendi ülkelerinde yaşadıkları deneyimleri ülkemizde de sorun yaşamadan devam ettirecekler. UnionPay ile anlaşmalı olan üye işyerlerinin sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu durumda hem turistik bölgeler hem de yerel işletmeler bu anlaşmadan faydalanarak, daha fazla para kazanmaya başlayacaklar. Bundan sonraki dönemlerde de çalışma ağımızı genişletmek ve turizme destek olmak için çabalamaya devam edeceğiz’ dedi