Türkiye Finans 10 Bin Adet Koruyucu Tulum Bağışladı

Türkiye Finans Katılım Bankası, sağlık çalışanlarına özel olarak oluşturduğu finansman desteğinin yanı sıra, sektör içerisindeki çalışanların sağlığını korumak için de destek sağlamaya devam ediyor. Sosyal medya hesapları üzerinden “#SizlereBorçluyuz” etiketi ile paylaşım yapan ve desteklerini sergileyen banka, sağlık çalışanları için 10 bin adet koruyucu tulum bağışı yaptığını resmi Instagram hesabı üzerinden duyurdu.

İlgili Haber: Türkiye Finans Sağlık Çalışanları İçin Özel Destek Paketi Sundu

Banka yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

“Sağlık çalışanlarımıza #SizlereBorçluyuz diyerek yaptığımız 10.000 adet koruyucu tulum bağışımızın teslimatlarını gerçekleştirdik. Fedakâr sağlık çalışanlarımıza her fırsatta destek olmaya devam edeceğiz!”

Çalışanlara Destek Planı

Türkiye Finans Katılım Bankası, dünyayı ve Türkiye’yi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını (Covid-19) karşısında sağlık sektöründeki çalışanları koruma altına almak için “Çalışanlara Destek Planı” oluşturdu. Sağlık sektöründeki çalışanlara özel finansman desteğinin haricinde, ücretsiz kasa hizmeti, ulaşım ve çeşitli bankacılık hizmetleri sunduğunu açıkladı.

Sağlık çalışanlarını desteklemeyi bir borç bildiğini vurgulayan banka, bu zorlu süreç içerisinde sektör içerisinde çalışan personellerin hayatlarını kolaylaştırmak ve endişelerini azaltmak için tüm ihtiyaçlarını karşılama planı oluşturdu. Bu sayede sağlık sektöründeki çalışanların daima yanında olacağını belirten banka, ilk adım olarak İl Sağlık Müdürlüğüne 10 bin adet koruyucu tulum bağışı gerçekleştirdi.

Banka tarafından oluşturulan destek planı ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu sözlere de yer verildi:

“Sağlık Çalışanları Destek Planı kapsamında mevcut finansman ödemelerinizi kâr payı olmadan öteleyebilir, ücretsiz Yaşam Koruma Sigortası, günlük öncelikli ihtiyaçlarınız için market siparişi hizmeti, dezenfekte edilmiş araçlarla ücretsiz ulaşım imkanı gibi çözümlerimizle kendinizin ve sevdiklerinizin yaşam standartlarını güvenceye alabilirsiniz.”