ING Turuncu Ekstra’dan Sağlık Çalışanları Koşulsuz Yararlanacak

ING Türkiye tarafından sağlık çalışanları için yeni bir destek kampanyası başlatıldı. Salgına karşı özverili bir şekilde mücadele veren sağlık çalışanları için hayatlarını kolaylaştırmak ve kişisel bütçelerine destek olmak amacıyla “Turuncu Ekstra” programında 750 TL harcama koşulundan “koşulsuz” bir şekilde yararlanma hizmet sunuldu.

Banka tarafından yapılan açıklamada Turuncu Ekstra avantajlarından yararlanabilecek meslek grupları; doktorlar, diş hekimleri, hemşireler, eczacılar ve diğer tüm sağlık personelleri olarak belirtildi.

Tasarruf odaklı yenilikçi program olarak hizmete sunulan Turuncu Ekstra ile sağlık çalışanları ING Banka Kartı ile yaptıkları tüm alışverişlerden veya vadesiz hesaplarından gerçekleştirdikleri tüm fatura ödemelerinden bir sonraki ay “e-Turuncu” ya da “Turuncu TL” hesaplarından ek faiz kazanacaklar. Bununla birlikte ayda 3 kez farklı banka ATM’lerinden ücretsiz bir şekilde para çekme ya da yatırma işlemlerini yapabilecekler. ING Mobil ve internet şubesi aracılığıyla yapılan tüm EFT ve havale işlemlerinde de herhangi bir masraf ödemeyecekler.

Tüm bunlara ek olarak sağlık çalışanları için ihtiyaç kredisi kullanımı söz konusu olduğunda aylık harcamalarını banka kartından yaptıkları takdirde bir sonraki ay taksit tarihinde nakit iade kazanma hakkına sahip olacaklar.

Harcama koşulsuz Turuncu Ekstra programına katılan sağlık çalışanları, ihtiyaç kredisine başvurduğunda ilk 5 bin müşteri için yüzde 0 faizli ve masrafsız, 12 ay vade süreli 3 bin TL kredi alabilecekler.

“Sağlık Çalışanlarımıza Teşekkürlerimizi Sunuyoruz”

Konuya yönelik olarak açıklama yapan ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, şu sözlere yer verdi:

“Yaşadığımız bu olağanüstü dönemde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendilerine finansal anlamda destek olabilmek adına Turuncu Ekstra paketimizdeki harcama koşulunu kaldırdık. Birikimlerine ek faiz, indirimli faiz ile kredi olanağı, ücretsiz bankacılık işlemleri ve alışverişlerinde indirimler ile sağlık çalışanlarımızın kişisel bütçelerine katkı sunmayı ve hayatlarını kolaylaştırmayı arzu ediyoruz.”