Yapı Kredi Bayrama Özel 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Veriyor!

Yapı Kredi, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bayram öncesinde nakit ihtiyacı bulunan ve ekonomik olarak olumsuz yönde etkilenen müşterileri için ihtiyaç kredisi verecek. Konuya yönelik olarak açıklama yapan banka Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen,”3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Ramazan Bayramı’nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız” dedi.

Ramazan Bayramı için özel olarak oluşturulan kredinin 3 ay ertelemeli olması, krediyi kullanan müşterilere ilk taksit, anapara ve faiz ödemelerini Eylül ayına kadar erteleme imkanı verecek. Başvurular ise şubeye gitme gereksinimi duyulmadan, Yapı Kredi Mobil ve İnternet Şubesi gibi dijital kanalların yanı sıra, 444 0 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezi’nden yapılabilecek.

Yapı Kredi Bayram Kredisi ile Vatandaşları Destekleyecek

Yapı Kredi tarafından “Bayram Kredisi” olarak verilen ihtiyaç kredisi ile ilgili olarak açıklama yapan Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Küresel olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Salgın sebebiyle içinde bulunduğumuz bu zor dönemde de müşterilerimize destek olmak ve ülkemize hizmet etmek adına sınır tanımadan var gücümüzle çalışıyoruz. Yapı Kredi olarak, 3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunduğumuz taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Ramazan Bayramı’nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız. Her zaman olduğu gibi bu zor dönemde de müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ürünler geliştirerek onları desteklemeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz.”