İş Bankası da Normal Çalışma Saatine Dönüyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından normalleşme planları açıklanmıştı. Bunun üzerine geçtiğimiz hafta içerisinde dört banka çalışma saatlerinde eski sisteme geri dönüş yapmıştı. Bu bankalar Denizbank, TEB, Şekerbank ve QNB Finansbank olmuştu. Dört bankaya ek olarak İş Bankası da açıklama yaptı ve tam gün çalışma saati sistemine geri dönüş yaptığını bildirdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle gişe çalışma saatlerini 23 Mart 2020 tarihinde değiştiren ve 12.00 ile 17.00 arasında hizmet veren banka, tam gün çalışma saati sistemine geri dönecek. Böylelikle bankanın yeni çalışma saati 09.00 ile 17.00 arasında olacak.

İş Bankası Açıklama Yaptı

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“İş Bankası şubeleri 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren normal çalışma saatleri olan 09:00 – 12:30 / 13:30 – 17:00 saatleri arasında hizmet verecek. Bankanın alışveriş merkezi, havalimanı ve kurum içi şubeleri de aynı tarih itibarıyla hizmete açılacak. Bununla birlikte, kısıtlamaların devam ettiği görece daha riskli illerde gerekli hallerde, toplum sağlığını korumaya yönelik fark tedbirler alınabilecektir.”