TEB Ekonomiye Destek Vermeye Devam Ediyor

Türk Ekonomi Bankası 2019 yılı için gerçekleşmiş finansal değerlendirme raporlarını açıkladı. Elde edilen net kar oranı ve ekonomiye verdiği destekle birlikte bankanın gelişime devam ettiği bir kez daha gözler önüne serildi. Ekonomiye ve müşterilere sağlamış olduğu kredilerin, toplam aktif büyüklüğünün yüzde 65’lik kısmına denk geldiği belirlendi.

2019 yılı rakamlarına bakıldığı zaman bankanın aktif büyüklüğünün yüzde 11 oranında arttığı belirlendi. Artışla birlikte 107,4 milyar liraya kadar ulaştığı açıklandı. Türk Ekonomi Bankası çalışmaları çerçevesinde aktif kalitesine ve risk yönetimine öncelik vermeye devam ediyor. Bankanın 4. Çeyrekte yapılan değerlendirmeler sonrasında toplam kredilerinin 69.2 milyar liraya yükseldiği açıklandı. Bankanın göstermiş olduğu istikrarlı büyüme güçlü yapısıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Türk Ekonomi Bankası 2019 yılı içerisindeki hedeflerini gerçekleştirdiğini açıkladı. 400 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sözleşmesi imzalayan TEB, pek çok bankanın katılımı ile tamamlandı. 2019 yılında banka pek çok ürün ve hizmeti hayata geçirdi. KOBİ, işletme ve kurumsal müşterileri yakından etkileyecek olan CEPTETEB İŞTE ile pek çok müşteriye ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hizmet vermek adına harekete geçti. Bu sayede yatırım, çek, senet gibi pek çok işlem şubeye gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden tamamlanabilecek.