BNP Paribas Girişimciler İçin Eğitim Verecek

BNP Paribas ‘Polonya Kalkınma Fonu’ adı altında toplamış olduğu birikim ile girişimcilere özel yeni bir online eğitim programı sunacağını bildirdi. Bu eğitim programından nasıl ve hangi şartlarda yararlanılabileceği ile ilgili açıklamaları ise yine online olarak hazırlayacağı eğitim kursunda duyuracak.

‘Finansal Güçlenme’ ismi verilen programdan daha çok girişimcinin faydalanabilmesi adına gerekli koşullar basitleştirilmiş olup yelpaze genişletilmiştir. Bu kapsamda; mikro, küçük ve orta ölçekli işletmeler ile birlikte aynı zamanda büyük ölçekli işletmeler de bu programa başvuru yapabilecek ve istenen tek şart ise kamu siciline uygunluğunun ispatlanması olacak.

BNP Paribas Girişimcilere Özel Web Seminer Düzenleyecek

Girişimciler için verilecek olan online eğitimin detayları, şartları ve ilgili ayrıntıları sunmak için BNP Paribas web seminer sistemini kullanacak. Girişimcilere özel olarak düzenlenecek olan bu web seminer aracılığı ile yeni bir atılım yapmak isteyen girişimciler ile birlikte ekonomik krizden etkilenen işletme sahiplerine çözüm sunacak. Yatırımların ne şekilde yapılması gerektiği, yatırım yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği, uzun ve kısa vade kavramlarının önemi gibi konuların içerisinde yer alacağı online eğitim ile birlikte geri ödemesi bir yıl sürecek olan özel fon satışları da gerçekleştirilecek. Girişimcilere özel olan uzun vadeli geri dönüşüm imkanı olan bu fon aynı zamanda istenildiği zaman iptal edilebilecek ve iptal durumunda da herhangi bir kesinti yapılmayacak.