Anadolu Hayat – İş Bankası Şubeleri İçin Gelecek Planlama Uzmanı Alımı Yapacak!

İş Bankası Gelecek Planlama Uzmanı Alımı Yapacak!
İş Bankası Gelecek Planlama Uzmanı Alımı Yapacak!

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından yayımlanan iş ilanına göre Türkiye İş Bankası şubelerinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacak. Personeller şubelerde “Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası” ürünlerinin tanıtımı ile satışından sorumlu olacak.

Alımı yapılacak olan bireyler “Gelecek Planlama Uzmanı” pozisyonunda tam zamanlı olarak görev alacak. Banka sigortacılığı kapsamında yapılacak olan alımda kendine güvenen, kendini iyi bir şekilde temsil eden ve dinamik bir ortamda çalışmak isteyen kişilere öncelik verilecek.

Anadolu Hayat Emeklilik – İş Bankası Gelecek Planlama Uzmanı Başvuru Şartları

Gelecek Planlama Uzmanı olarak görev alacak olan personellerde aranan başvuru şartları aşağıdaki gibidir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • 35 yaşını doldurmamış olmak
  • Başvuru yapacak erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş ya da en az 1 yıl tecil ettirmiş olması
  • Kamu haklarından yoksun olmamak
  • Türkiye’de eğitim veren yükseköğretim kurumlarından en iki yıllık bankacılık, borsa ve finans, finans, işletme, maliye, menkul kıymetler ve sermaye piyasası, muhasebe, para ve sermaye yönetimi, pazarlama ve sigortacılık meslek yüksekokullarından birinden mezun olmak
  • Bireysel Emeklilik Aracılığı Lisans Belgesi sahibi olmak

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Anadolu Hayat Emeklilik aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı için katılımcıların aşağıdaki link üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. İş başvurularının tamamı “Anadolu Hayat Emeklilik Aday Kariyer Portalı” üzerinden alınacaktır. Alımlar Türkiye genelini kapsamaktadır. Dolayısıyla ikamet edilen yer ön planda tutulmamaktadır. Çeşitli illerden alım yapılacağı için “Çalışma Yeri” bilgisinin doğru bir şekilde doldurulması gerekmektedir. Bu alana başvuru sonrası ikamet edilecek yer bilgisi de girilebilmektedir.

Anadolu Hayat Emeklilik – İş Bankası Gelecek Planlama Uzmanı Başvuru Linki

https://cv.anadoluhayat.com.tr