İş Bankası İşCep Uygulamasında Bir Yenilik Yaptı!

İş Bankası mobil uygulaması olan İşCep üzerinden yeni bir özelliğini tanıttı. Bundan böyle Anadolu Hayat Emeklilik ve Anadolu Sigorta’ya, İşCep üzerinden şifresiz geçiş yapılabilecek. Bu yeni özellik sayesinde bireysel emeklilik ürünlerine kısa yoldan erişecek ve birikimlerini takip edebilecekler.

Banka tarafından yapılan açıklamaya Anadolu Hayat Emeklilik ürünlerine hızlı bir şekilde erişmek haricine, Anadolu Sigorta ürünlerine de direkt ulaşım kolaylığına kavuşacaklar. Bu sayede İş Bankası müşterileri kasko, trafik, DASK, konut, sağlık sigortası gibi pek çok sigorta poliçelerini aynı uygulama içerisinden satın alabilecekler. Varsa mevcut poliçelerini de yenileyebilecekler.

“İş Bankası Olarak Yetkinliklerimizi Sürekli Geliştiriyoruz”

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen konuya yönelik olarak açıklamasında şu sözleri dile getirdi:

“Dijital çağda müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için müşteri analitiği, inovasyon ve müşteri deneyimi alanlarında yetkinliklerimizi sürekli geliştiriyoruz. Türkiye’nin en geniş işlem setine sahip ve ilk mobil bankacılık uygulaması olan İşCep bu anlayışımızın bir ürünü.

İş Bankası olarak ortak iş yapış yöntemlerini zenginleştirmek amacıyla çok uzun süredir teknolojik alanda yaptığımız yatırımları API’ler aracılığıyla sektörün kullanımına sunuyoruz. Şimdi bu API’leri kullanarak yapılan geliştirmeyle müşterilerimizin, Anadolu Hayat Emeklilik Mobil uygulamasından sunulan